Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Στον Εθνικό Γαζώρου εκτιμούν ότι στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας δεν έκαναν κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις άλλες φορές.

Όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό με τους «Μαυραετούς» οι Σερραίοι έκαναν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο αυτή τη φορά βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά και χάρισε τρεις βαθμούς στον Εθνικό Γαζώρου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όπως σχολιάζουν οι «κυανόλευκοι». Τονίζουν ότι μπορεί να άργησε να έρθει η νίκη, αλλά υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν είναι αργά να διορθωθούν κάποια πράγματα.

Στόχος της ομάδας ενόψει του προσεχούς αγώνα, με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, είναι όχι μόνο μια ακόμα θετική εμφάνιση, αλλά και το αποτέλεσμα. Ο τεχνικός, Παναγιώτης Διλμπέρης περιμένει να δει αν θα υπολογίζει τους στρατευμένους Γαλακτερό και Μουσικάκη, ποια θα είναι η κατάσταση του Κατσαβάκη (πριν από το ματς με τη Δόξα ένιωσε ενοχλήσεις), ενώ δεν γνωρίζει αν θα υπολογίζει στους Ομπέντ, Ντε Πάουλα που συνεχίζουν τις θεραπείες τους. Εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Ναλμπάντης.

Την Τρίτη (16/4), στις 16.00, στο προπονητικό του Γαζώρου, θα γίνει φιλικό με τη δεύτερη ομάδα. Θα παίξουν όσοι δεν χρησιμοποιήθηκαν στην αναμέτρηση με τη Δόξα.

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep