Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«ΑΕΛ ολέ»

Οι Μούτσα, Πρίφτης επισκέφτηκαν το 5ο και 36ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Οι «βυσσινί» επισκέφτηκαν για μία ακόμα φορά σχολεία της περιοχής, προκειμένου να μοιράσουν αυτόγραφα και προσκλήσεις στους μαθητές ενόψει εντός έδρας αγώνα. Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ανέφερε:

«Δέκα αγώνες έμειναν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League και η ΑΕΛ ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση γεμάτη από τον ενθουσιασμό και τη δύναμη που έστειλαν σήμερα οι μαθητές του 5ου και του 36ου Δημοτικού Σχολείου.

ael1

Η υποδοχή στους Μπλέντι Μούτσα και Δημήτρη Πρίφτη ήταν ιδιαίτερα θερμή, με το «ΑΕΛάρα είσαι μοναδική» να αποδεικνύεται το πλέον αγαπημένο από τα δημοφιλή συνθήματα της βυσσινί εξέδρας.

ael2

Οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας - συνοδευόμενοι από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, κο Λουκά Σάββα και τους εκπροσώπους της συνεργάτιδας εταιρείας μάρκετινγκ “Spirito Group Marketing-Communication” – μοίρασαν αυτόγραφα και προσκλήσεις, μίλησαν στους μικρούς τους φίλους και φωτογραφήθηκαν μαζί τους κι έφυγαν με την υπόσχεση να ανταποδώσουν τη φιλοξενία δίνοντας χαρά με νίκη αύριο στο AEL FC ARENA κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών».

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2013 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep