Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πότσι

Ο Αργεντινός μέσος της ΑΕΛ, Λιονέλ Πότσι έκανε μαγνητική στην οποία δεν φάνηκε να έχει πειραχτεί κάποιο οστό.

Ο άτυχος του αγώνα του Εργοτέλη με την ΑΕΛ ήταν ο Λιονέλ Πότσι. Ο Αργεντινός τραυματίστηκε και για ένα ακόμα παιχνίδι αποχώρησε από αγώνα των «βυσσινί». Ο παίκτης έκανε μαγνητική, στην οποία δεν φάνηκε να έχει πειραχτεί κάποιο οστό για να έχει υποστεί κάταγμα. Αντιθέτως γίνεται λόγος για βαρύ διάστρεμμα, το οποίο αργά ή γρήγορα θα ξεπεραστεί για να είναι έτοιμος, και ενώ το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία.

Έτσι κι αλλιώς στο ματς που ακολουθεί, αυτό με τα Ψαχνά, θα μείνει εκτός, καθώς αποβλήθηκε στην αναναμέτρηση του Παγκρητίου. Από εκεί και πέρα, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί από το προπονητικό τιμ σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν την ποινή τους οι Πόνσε και Τσιάρας, που έχουν συμπληρώσει τέσσερις και επτά κίτρινες, αντίστοιχα.

Πρόστιμο σε ΑΕΛ και Ζιώγα

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League επέβαλε στην ΠΑΕ πρόστιμο 400 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της (ρίψη μπουκαλιών) στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Οι «βυσσινί» θα πληρώσουν ακόμα 7.500 ευρώ για τη συμπεριφορά του τέως προπονητή τους, Μιχάλη Ζιώγα, για όσα έγιναν στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα, ενώ 1.000 ευρώ επιβλήθηκαν στον ίδιο τον προπονητή. Ο γενικός αρχηγός Μίμης Τσακμακίδης απαλλάχθηκε.

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2013 01:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep