Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πάει στην ομάδα της καρδιάς του»

Η διοίκηση του Βύζαντα θεωρεί πως ο Ηλίας Φυντάνης δεν έφυγε λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στην ομάδα των Μεγάρων, αλλά για συναισθηματικούς λόγους. Η διοίκηση του Βύζαντα θεωρεί πως ο Ηλίας Φυντάνης δεν έφυγε λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στην ομάδα των Μεγάρων, αλλά για συναισθηματικούς λόγους.

Η διοίκηση του Βύζαντα θεωρεί πως ο Ηλίας Φυντάνης έφυγε για συναισθηματικούς λόγους και όχι λόγω των προβλημάτων.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Ηλία Φυντάνη για το διάστημα που βοήθησε και τόνισε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία:

«Η ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων ευχαριστεί δημόσια τον προπονητή Ηλία Φυντανη για τις σημαντικότατες υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα στο διάστημα της παραμονής του στην τεχνική της ηγεσία. Αισθανόμαστε ότι η απόφαση του να αποχωρήσει προκύπτει κυρίως από συναισθηματικούς λόγους και δεν θελήσαμε να σταθούμε εμπόδιο σε αυτό. Από την μεριά μας του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα του θητεία με την ομάδα της καρδιάς του όπως ο ίδιος την έχει αποκαλέσει.

Η διοίκηση της ΠΑΕ διαβεβαιώνει κατηγορηματικά τον φίλαθλο κόσμο των Μεγάρων ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η πρόσληψη νέου προπονητή μαζί με τον οποίο στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα πανηγυρίσουμε την παραμονή της ομάδας μας στην Football League».

Παράλληλα εξέδωσαν και ανακοίνωση για τον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη: 

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ, εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για τον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη. Ο εκλιπών με την παρουσία του, κόσμησε τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου για πολλά χρόνια, και «έφυγε» ενώ είχε να δώσει πολλά ακόμα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και του οικείους του εκλιπόντος».

Last modified onΠέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep