Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Αποχή στον Βύζαντα, μετέωρος Φυντάνης!

Οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα δεν προπονήθηκαν την Τετάρτη (03/04) και το μέλλον του Φυντάνη είναι αβέβαιο!

Σε τεντωμένοι σκοινί βαδίζει πλέον ο ο Βύζας Μεγάρων. Την Τρίτη (02/04) η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει την απόλυση του Ηλία Φυντάνη, το βράδυ της ίδιας ημέρας οι δύο πλευρές τα βρήκαν, αλλά τα δεδομένα μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (03/04) έχουν αλλάξει εκ νέου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, την Τετάρτη (03/04) στα αποδυτήρια του γηπέδου βρέθηκαν οι διοικούντες με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη, Κώστα Κοσσυβάκη, προκειμένου να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές. Εκεί, ο μεγαλομέτοχος υποστήριξε ότι ποτέ δεν ετέθη θέμα αποχώρησης Φυντάνη (!) και μετέθεσε τις πληρωμές για την προσεχή εβδομάδα, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να μοιράσει μέρος των οφειλομένων άμεσα. Σημειώνεται, πάντως, ότι την Τετάρτη (03/04) η ΠΑΕ εισέπραξε ένα ποσό της τάξης των 25 χιλιάδων ευρώ από τον ΟΠΑΠ.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν σε αποχή από την προπόνηση και μαζί με τον Ηλία Φυντάνη, αλλά και τους διοικούντες πήγαν για καφέ, προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Ζήτησαν, λοιπόν, από τον Ηλία Φυντάνη να βγει μπροστά για δεύτερη φορά. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δείχνει πολύ δύσκολο να συμβεί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ως το βράδυ και μία ημέρα μετά την... απόλυσή του, θα παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία! Εξάλλου, θεωρείται ήδη φαβορί στην Παναχαϊκή για να διαδεχτεί τον Άγγελο Διγκόζη.

Οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα από την πλευρά τους ετοιμάζονται να τοποθετηθούν μέσω ανακοίνωσης. Σε αυτή θα μιλούν για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και θα εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αποχή για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες.

Last modified onΤετάρτη, 03 Απρίλιος 2013 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep