«Τους κλείσαμε το στόμα»

Ο Γιάννης Λουκίνας υποστήριξε ότι ο Εργοτέλης έκανε μεγάλο κακό στον Φωκικό…

Ο επιθετικός του Φωκικού, που σημείωσε δύο γκολ σε βάρος των Κρητικών δήλωσε: «Θα ήθελα να τονίσω πόσο σημαντική ήταν αυτή νίκη για μας. Όχι μόνο βαθμολογικά που θα ανέβουμε κάποιες θέσεις, όσο γιατί αυτή η ομάδα μας έκανε ένα μεγάλο κακό στο φετινό πρωτάθλημα. Είπε σε όλο τον κόσμο ότι ο Φωκικός πέφτει, ο Φωκικός κάνει καθυστερήσεις. Σήμερα τους κλείσαμε το στόμα, μόνο και μόνο γιατί ο Φωκικός είναι εδώ».

Για τα γκολ που σημείωσε: «Τα δύο γκολ δεν σημαίνουν κάτι. Ένας σέντερ φορ δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος, ούτε με 2 γκολ, ούτε με 3, ούτε με τέσσερα. Αλλά είναι μία αρχή».

Εθνικές ομάδες, Super League στη συνέχεια έψαξες να βρείς τον ποδοσφαιρικό δρόμο σου. Ήρθες στο Φωκικό. Με τη σημερινή σου εμφάνιση και τα δύο γκολ, θεωρείς ότι δικαιούσαι στο όνειρο να επιστρέψεις στα επαγγελματικά σαλόνια της Super League;

«Κοιτάξτε, όλοι οι ποδοσφαιριστές και ειδικά οι νεαροί σαν κι εμένα, αλλά και τα άλλα παιδιά που βρίσκονται σε αυτή την ομάδα, σαφώς και έχουν και όνειρα. Προσωπικά πέρυσι είχα μία πορεία με τη Νίκη Βόλου, ανεβήκαμε κατηγορία. Ήρθα εδώ στο Φωκικό με στόχο να αναδειχθώ σε αυτή την κατηγορία. Φυσικά και οι στόχοι μου δεν σταματούν στη Β΄Εθνική».

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep