Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στον «αέρα» η εκδρομή

Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει ζητήσει εισιτήρια για την αναμέτρηση στη Δράμα, αλλά η Αστυνομία και η Δόξα παίρνουν τα μέτρα τους για τις επικσκέψεις. Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει ζητήσει εισιτήρια για την αναμέτρηση στη Δράμα, αλλά η Αστυνομία και η Δόξα παίρνουν τα μέτρα τους για τις επικσκέψεις.

Η εκδρομή στη Δράμα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αφού λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι δεν υπήρξε συμφωνία για τα μέτρα ασφαλείας, ούτε και επίσημη ζήτηση εισιτηρίων από τη διοίκηση της ομάδας του Θεσσαλονίκης.

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα τελείωσε η σύσκεψη των ανθρώπων της Δόξας Δράμας με την Αστυνομική Διεύθυνση της Δράμας για την φιλοξενία των οπαδών του Ηρακλή στην αναμέτρηση της Κυριακής. Η διοίκηση της ομάδας της Δράμας ξεκαθάρισε πως δεν έχει φτάσει επίσημο αίτημα για μετακίνηση φιλάθλων και παραχώρηση θύρας για την φιλοξενία τους με την αγορά των αντίστοιχων εισιτηρίων. Φυσικά αναμένεται να υπάρξει μεγάλη μετακίνηση οπαδών, έστω και χωρίς οργανωμένη εκδρομή που θα πρέπει να φιλοξενηθούν σε κάποια θύρα.

Η πλευρά της Αστυνομίας ζήτησε να είναι στην Θύρα 1 του γηπέδου, αφού λόγω των προβλημάτων στους χώρους υγιεινής στις Θύρες 4 και 5 δεν μπορούν να φιλοξενηθούν. Η πλευρά της Δόξας, όμως, δεν επιθυμεί να γίνει αυτό, επειδή είναι πρόσφατο το παράδειγμα της παρουσίας των οπαδών της Νίκης Βόλου πάνω από τον βοηθό διαιτητή και θεωρούν πως η πίεση τους ήταν μια από τις αιτίες που ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση για τον καταλογισμό του πέναλτι που αρχικά είχε δοθεί στην ομάδα της Δόξας Δράμας.

Απόφαση τελικά δεν πάρθηκε και οι άνθρωποι της Αστυνομίας έδωσαν νέο ραντεβού με τους εκπροσώπους της Δόξας Δράμας για το πρωί της Παρασκευής, όταν και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις και θα επισκεφθούν και το γήπεδο ώστε να υπάρχει σαφή εικόνα.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Μάρτιος 2013 13:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep