Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

540 λεπτά χωρίς γκολ

Ο Εθνικός Γαζώρου έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα και παραμένει για έξι ματς χωρίς να πανηγυρίσει γκολ.

Από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Καβάλας με τον Εθνικό Γαζώρου έχει να σημειώσει γκολ η ομάδα των Σερρών. Ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής είχε σκοράρει στις καθυστερήσεις εκείνης της αναμέτρησης και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με το 2-2 στον Εθνικό Γαζώρου. Από τότε δεν έχει βρει πάλι δίχτυα η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, που συμπλήρωσε έξι ματς και άφησε στο παρελθόν την προηγούμενη επίδοση, στις αρχές του πρωταθλήματος, όπου δεν είχε σκοράρει για τρία διαδοχικά ματς. Τότε είχε μείνει χωρίς γκολ με την Καλλονή εντός έδρας, την Καβάλα εντός έδρας και τον Βύζαντα Μεγάρων.

Ο τεχνικός της ομάδας του Εθνικού Γαζώρου αναζητά τη λύση για να ξεκλειδώσει η ομάδα του στον τομέα αυτό και η εντός έδρας αναμέτρηση με την αδύναμη Αναγέννηση Γιαννιτσών θα είναι ακόμη ένα καθοριστικό δείγμα.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Γεωργιάδης και Κατσαβάκης επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ θα απουσιάσει λόγω καρτών ο Μερεσιώτης. Οι Ντε Πάουλα, Νίρλας δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και ο Γαλακτερός υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και απουσιάζει από τις προπονήσεις. Στη λίστα είναι και οι Καρυπίδης και Μπεκιάρης που έχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και είναι αρκετό διάστημα εκτός υποχρεώσεων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, πάντως, έχει δημιουργηθεί στα άκρα, όπου μετά τον τραυματισμό και του Δήμου Κοσμίδη υπάρχει κενό στη θέση του δεξιού αμυντικού. Ο Κοσμίδης υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει στον αστράγαλο ακόμη και με χειρουργείο, κάτι που σημαίνει πως θα κάνει μια πολύ λεπτή επέμβαση και θα λείψει καιρό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep