Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Βαζάκας

Παρελθόν από τον Ηρακλή Ψαχνών αποτελεί ο Γιώργος Βαζάκας.

Η ήττα του Ηρακλή Ψαχνών από την Καλλονή οδήγησε τον Γιώργο Στούπα στην απόφαση να απομακρύνει τον Γιώργο Βαζάκα από την τεχνική ηγεσία. Περίπου στις 14.30 οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, με τον πρόεδρο των Ευβοιωτών να γνωστοποιεί στον Γρεβενιώτη κόουτς την απόφασή του.

Ο Βαζάκας δεν την περίμενε την εξέλιξη αυτή και εμφανίστηκε ιδιαίτερα θυμωμένος για την κατάσταση που διαμορφώθηκε. «Μου έλεγαν, όταν ήρθα, να σώσουμε την ομάδα και εγώ άλλαξα τη ροή της, την έβαλα σε πορεία πρωταθλητισμού. Ήμουν σίγουρος ότι θα πετυχαίναμε τον στόχο της ανόδου. Είμαι πολύ θυμωμένος με τον κύριο Στούπα. Αν δείτε τη συνέχεια, τώρα ακολουθεί βατό πρόγραμμα. Ήταν ανέντιμο αυτό που μου έκαναν. Ευχαριστώ τον κόσμο, τουλάχιστον με αγάπησε και με χειροκροτούσαν 3.000 οπαδοί όταν έμπαινα στο γήπεδο» σχολίασε ο ίδιος στο flnews.gr.

Πάντως πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Στούπας είχε βγει μπροστά και είχε δηλώσει ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Βαζάκα από τη θέση του προπονητή. Τρεις ημέρες μετά... αυτοδιαψεύστηκε. Την Τετάρτη (27/3) η ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Καβάλα με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη στην άκρη του πάγκου.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία. Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Κου Βαζάκα, Παναγιώτης Τοκπασίδης».

Last modified onΤρίτη, 26 Μάρτιος 2013 12:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep