Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παράπονα για δύο φάσεις»

Ένταση στη συνέντευξη Τύπου για τα παράπονα του Πιερικού από τον αγώνα με τη Δόξα.

Ο βοηθός του Γιώργου Φοιρού, Γιάννης Συμεωνίδης μίλησε για δύο φάσεις στις οποίες «φωνάζει» ο Πιερικός, με αποτέλεσμα να προκληθεί προς στιγμήν ένταση μεταξύ του γενικού αρχηγού των φιλοξενούμενων και δημοσιογράφου. Ο Συμεωνίδης δήλωσε: «Ξέραμε ότι η Δόξα προερχόταν από επιτυχημένο αποτέλεσμα και ένα σερί που την έχει βάλει σε τροχιά πλέι οφ. Θέλαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς για να διεκδικήσουμε καλύτερη συγκομιδή στη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένα, όχι όπως είχαμε συμφωνήσει. Δεχτήκαμε γκολ στο έκτο λεπτό και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο καλύτερα και ίσως σε δύο φάσεις δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Δύο αποφάσεις θεωρώ ότι ήταν καθοριστικές. Υπάρχουν παράπονα. Στο πέναλτι του Μανίκα ο ποδοσφαιριστής παίρνει κίτρινη κάρτα και στο δεύτερο γκολ της Δόξας η φάση ξεκινά από χέρι του Ταραλίδη.

Έχουμε μια νέα ομάδα, αρκετό δρόμο μπροστά μας και θα δώσουμε ευκαιρίες σε όλους, ώστε το καλοκαίρι να αποφασίσουμε για την τύχη τους. Καλή συνέχεια στη Δόξα».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΤρίτη, 26 Μάρτιος 2013 01:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep