Τα παράπονα του Βελιτζέλου

Ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει ανάγκη την υποστήριξη κανενός…

Μετά την ήττα (1-0) από τους Θεσσαλούς ο τεχνικός των «πράσινων» στάθηκε, τόσο στη διαιτησία, όσο και στις μπάλες που έπεφταν συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι κατέβαλλαν μια υπεράνθρωπη προσπάθεια, απέναντι σε μια ομάδα, της οποίας το ρόστερ είναι για Σούπερ Λίγκ. Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό με ένα συγκεκριμένο στόχο και σκοπό, να περιορίσουμε τους χώρους της αντίπαλης ομάδας, η οποία ξέραμε ότι είναι πάρα πολύ καλή με τη μπάλα στα πόδια και όταν βρίσκει χώρο μπορεί να δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στον αντίπαλο.

Θεωρώ, παρόλο που ο Βόλος είχε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, οι ευκαιρίες οι πραγματικές μέχρι σε ένα σημείο ήταν σχεδόν μοιρασμένες. Θέλω να τονίσω κάτι το οποίο είχα πει πριν λίγο καιρό, όταν μια ομάδα κάνει μια τεράστια προσπάθεια όλη την εβδομάδα κάτω από αντίξοες συνθήκες, έρχεται, παρουσιάζει ένα τέτοιο πρόσωπο, κοιτάζει στα μάτια τον αντίπαλο, έστω με τον τρόπο που τον κοιτάζει...έχει να αντιμετωπίσει τρεις ανθρώπους. Ο αριθμός των φάουλ είναι κάπου 8 με 25 .

Όταν κάνεις άμυνα θα κάνεις παραπάνω φάουλ, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει μια καθαρή φάση στην οποία έφυγε ο Τοπούζης στην πλάτη της άμυνας, κόπηκε και εκείνη. Τέλος πάντων, από τη στιγμή που τελιώσε το παιχνίδι, πάμε στο επόμενο. Απλά είναι κρίμα για αυτά τα παιδιά να καταβάλουν τέτοια προσπάθεια και να έχουν τέτοια αντιμετώπιση...

Έχουμε και εμείς στον ήλιο μοίρα και θέλουμε το δικαίωμα που έχουμε σαν ομάδα και την ικανότητα, αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι, να μας αφήνουν να το διεκδικήσουμε. Δεν είναι ανάγκη ο Βόλος να έχει την υποστήριξη κανενός και να κερδίζει. Έχει πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν χρειάζεται τη βοήθεια κανενός.

Επίσης να αναφέρω κάτι το οποίο σίγουρα δεν αντικατοπρίζει την εικόνα του συναδέρφου, τον οποίο τον εκτιμώ και τον σέβομαι πάρα πολύ, στα τόσα χρόνια παρουσίας του στον χώρο. Για να φτάσει μια ομάδα να πετάει μπάλες, σίγουρα θεωρώ και το λέω δεν είναι δική του εντολή, για να τελειώσει το παιχνίδι κάτι δείχνει αυτό για την αντίπαλη ομάδα».

Last modified onΔευτέρα, 18 Μάρτιος 2013 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep