Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τραγελαφικό να μιλάμε για κανονισμούς»

Ο Ανδρέας Παντελή Ο Ανδρέας Παντελή

Τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή, Ανδρέας Παντελή, σε τηλεοπτική εκπομπή.

 

Λεκτική αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξη Κούγια, είχε ο Ανδρέας Παντελή παρεμβαίνοντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη του ΣΚΑΙ». Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή τόνισε πως «είναι τραγελαφικό να μιλάμε στην Ελλάδα για κανονισμούς» και εφαρμογή αυτών, ενώ ξεκαθάρισε πως οι μετοχές της κυανόλευκης ΠΑΕ του ανήκουν με ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε με τον Αντώνη Ρέμο. Σε ό,τι αφορά την μη κατάθεση φακέλου στην ΕΕΑ, υπογράμμισε πως ζητήθηκε νέα προθεσμία διότι εκκρεμοδικούσαν αποφάσεις σχετικά με την κατηγορία όπου θα αγωνίζεται η ομάδα.

 

Αρχικά ο κ. Παντελή τόνισε ότι οι κανονισμοί δεν εφαρμόστηκαν αξιοκρατικά για τον Ηρακλή: «Θεωρώ ότι το να μιλάμε για κανονισμούς είναι τραγελαφικό. Έχουν εφαρμοστεί κατά το δοκούν, ανάλογα με την περίπτωση, το συμφέρον και τις δυνατότητες της κάθε ομάδας. Δεν μπορεί κανείς να με πείσει ότι οι κανονισμοί το τελευταίο τρίμηνο έχουν λειτουργήσει άψογα και αξιοκρατικά».

 


Ερωτηθείς για την ιδιότητα με την οποία βγαίνει και μιλάει δημόσια για τον Ηρακλή, αφού ο Μυτιληναίος παρουσιάζεται ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ο Κύπριος επιχειρηματίας απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι γελοίο να με ρωτούν κάτι τέτοιο. Ο Μυτιληναίος δεν παρουσιάστηκε καν στη συμφωνία. Οι μετοχές ήταν στον Αντώνη Ρέμο και αυτός υπέγραψε για τη μεταβίβαση. Υπάρχει η συμφωνία με τον Ρέμο και τις μετοχές πλέον τις έχω εγώ».

 

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ρώτησε τον Παντελή αν έχει υπογραφεί ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Αντώνη Ρέμο και αν το συμφωνητικό αυτό έχει επικυρωθεί από την ΕΕΑ: «Ναι υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό. Η συμφωνία έγινε μεταξύ εμού και του Ρέμου. Ο Ηρακλής είχε απευθυνθεί στο τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο και έπρεπε να πάει στο Εφετείο για να βγει η απόφαση. Μέσα σε ένα μήνα πέσαμε σε όλες τις κατηγορίες κι εσείς με ρωτάτε για το ποιος έχει τις μετοχές. Δεν θέλω να μπω σε συζήτηση για το διοικητικό καθεστώς της ομάδας. Αυτό που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά και νόμιμα και να ελεγχθώ κι εγώ και όλοι. Έχω ένα ιστορικό, κατέθεσα τα έγγραφά μου και ήρθα να αγοράσω μια ομάδα. Μια ζημιογόνα ομάδα, όμως, η οποία θέλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να ορθοποδήσει. Διαφορετικά τα σκεφτόμουν και διαφορετικά μου ήρθαν.

Δεν έχουμε ζητήσει εύνοια. Ζητήσαμε συγκεκριμένα πράγματα, αλλά όπως φάνηκε, ο Ηρακλής ήταν η εύκολη λύση. Από τις προηγούμενες καταστάσεις δεν ήταν όλα όπως έπρεπε, αλλά και εμείς δεν αντιμετωπιστήκαμε όπως θα έπρεπε. Αν νομίζουν ότι όλοι οι φάκελοι ήταν καθαροί και του Ηρακλή λερωμένος τότε δεν ξέρω τι να πω. Σήμερα ξεκαθάρισε ότι ο Ηρακλής είναι εκεί που αποφάσισε η ΕΠΟ», απάντησε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή.

 

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα αγωνιστεί τελικά στη Δ’ Εθνική ο Γηραιός και το ενδεχόμενο συγχώνευσης του Ηρακλή με κάποια άλλη ομάδα, ο Παντελή κατέληξε: «Θα προσπαθήσουμε να περισώσουμε την ιστορία του Ηρακλή. Ό,τι μπορούμε και ό,τι πρέπει θα το κάνουμε. Προτρέχετε και δεν ξέρω ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις».

Last modified onΠέμπτη, 09 Μάιος 2013 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep