Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο κάθε άσχετος λέει ό,τι του κατέβει»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δικαιολόγησε τα άσχημα αποτελέσματα του Εθνικού Γαζώρου.

Ο προπονητής της σερραϊκής ομάδας είπε μετά το 0-0 με την ΑΕΛ: «Τελείωσε ένα παιχνίδι και μας αφήνει μια γεύση περίεργη, γλυκόξινη, που λένε συνήθως, διότι μέσα από αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ότι τις πολύ κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Ήρθαμε τουλάχιστον τέσσερις φορές πρόσωπο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Επειδή ακούγονται πολλά και λέγονται πάρα πολλά, και σε αυτό το πράγμα που εμείς το υπηρετούμε, ο κάθε άσχετος λέει ό,τι του κατέβει, αυτή η ομάδα έχει πρόβλημα, αυτή την στιγμή, διπλό.

Πρώτον, δεν σκοράρει. Ευκαιρίες δημιουργούμε σχεδόν παντού, αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Και δεύτερον δεν υπάρχει βάθος. Όλα αυτά τα προβλήματα, δεν βλέπω να τα αναδεικνύει κανένας σας, πουθενά. Έχω δέκα τραυματίες και βάζω σήμερα μέσα 4εις τραυματίες. Ο Χαριτίδης, ο Καπίας, ο Γεωργιάδης, και ο Μαχαιρούδης. Τα γνωρίζετε όλοι τα προβλήματα των τραυματισμών, αναδεικνύεται όμως άλλα πράγματα, γενικότερα. Οι πρώτοι μας σκόρερς είναι, ο ένας τραυματίας δυόμιση μήνες, και ο Μπεκιάρης με χιαστό.

Για πάρα πολύ καιρό δεν είχα τον Μαχαιρούδη. Ο Χαριτίδης μπαίνει και βγαίνει λόγω τραυματισμών. Διπλό για να κάνω παίρνω 4-5 παιδιά από την δεύτερη ομάδα. Δεν μπορεί να δουλέψει κανείς έτσι. Μπαίνουν – βγαίνουν παιδιά. Μια ομάδα δεν μπορεί να αλλάζει συνέχεια 11άδα. Χάνονται οι αυτοματισμοί, γιατί δουλεύονται μέσα στο παιχνίδι, όσο και να τους κάνεις στην προπόνηση.

Δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά την Λάρισα. Έχει απίστευτη επιθετική τακτική, την οποία οι ποδοσφαιριστές της, την ακούν κατά γράμμα. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε και πάλι οι προϋποθέσεις οι πολλές είναι υπέρ της. Έχει την κατοχή της μπάλας σε μεγάλο ποσοστό. Αυτό μπορούσαμε να παίξουμε, βγήκε, αλλά δεν μας βγήκαν τα γκολ. Από εκεί και πέρα τα δικά μας τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Ήδη απ ότι φαίνεται και ο Νύρλος αποκόμισε και αυτός ένα πρόβλημα, έρχονται και οι κάρτες.

Δοκιμάζουμε πράγματα και έχουμε μια ομάδα η οποία έχει πίστη και υπομονή σε αυτό που κάνει. Θα πω το παράπονο μου στο 1ο λεπτό. Σε εμάς μια τέτοια φάση με τον Ηρακλή μας στοίχησε το παιχνίδι, και σήμερα με την Λάρισα δεν χαμογελάμε εμείς. Και βέβαια τελευταίο θα αφήσω την διαιτησία, νομίζω ότι ελάχιστες φορές έχω ασχοληθεί, αλλά δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει σεβασμός από μεριάς διαιτησίας απέναντι σε αυτό που λέγεται Εθνικός Γαζώρου. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει κλασική περίπτωση πέναλτι. Ο Σέρεμετ πιάνει από το κεφάλι τον Καπία και τον γκρεμίζει.

Εάν δεν αγκαλιάζει ο Σέρεμετ τον Καπία, τότε εγώ είμαι τυφλός. Το ίδιο πράγμα γίνεται στον Φωκικό με το τετ α τετ του Γαϊδαρτζή. Το ίδιο και εδώ, εντός έδρας με τον Βύζαντα, αντίπαλος παίκτης σταματά με το χέρι την μπάλα. Και με τον Θρασύβουλο και τον Εργοτέλη. Μηδέν σεβασμός! Εάν αυτοί οι κύριοι δεν ξέρουν να διαχειρίζονται κάποιες ισορροπίες και καταστάσεις μέσα στο ποδόσφαιρο, έχουμε εμείς μεγάλο πρόβλημα, γιατί αυτή την στιγμή και εγώ μέσα στο παιχνίδι δεν μπορώ να ισορροπήσω τους ποδοσφαιριστές μου, κάποια στιγμή αγανακτούν, χάνουν την συγκέντρωση τους. Και χάνουμε και εμείς την συγκέντρωσή μας όταν διαμαρτυρόμαστε. Θα μπορούσα να κάνω μία έκκληση, αλλά δεν νομίζω ότι θα ακουστεί τίποτα. Στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε πάλι. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Λάρισα και μακάρι να πετύχουν τους στόχους τους».

 

Ο Αντώνης Χαριτίδης υποστήριξε: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Μία πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν άτυχοι στο 1ο λεπτό ου δεν τελείωσα σωστά την φάση για να αλλάξει όλο το παιχνίδι. Η Λάρισα είχε την κατοχή, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου μπορούσαμε να πάρουμε και τους 3εις βαθμούς. Είμαστε λυπημένοι από αυτό. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλεία σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε. Κυριακή και Τετάρτη είναι πολύ δύσκολο. Σκληρή δουλειά και ακούμε τον προπονητή μας».

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep