Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Τέλος η μιζέρια»

Ο Παρασκευάς Μπακάλης ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του Θρασύβουλου αποφάσισαν να σταματήσουν να ανακυκλώνουν τα προβλήματα και πλέον θα μιλήσουν μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι και τους στόχους του καθενός. Ο Παρασκευάς Μπακάλης ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του Θρασύβουλου αποφάσισαν να σταματήσουν να ανακυκλώνουν τα προβλήματα και πλέον θα μιλήσουν μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι και τους στόχους του καθενός.

Ο Παρασκευάς Μπακάλης έδωσε το «σύνθημα» για το τέλος της ανακύκλωσης των προβλημάτων που υπάρχουν στον Θρασύβουλο.

«Αυτή όλη η αρνητική δημοσιότητα πρέπει να σταματήσει. Οσα βγαίνουν προς τα έξω, να μιλάμε για συσσίτια, για κουλούρια και ότι άλλο. Με όλα αυτά αδικούμε τους εαυτούς μας και ότι θέλει να πετύχει ο καθένας»

Ο 25χρονος μέσος της ομάδας της Φυλής υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Καβάλας πως πρέπει να μπει σε πρώτο πλάνο η ομάδα και κυρίως το αγωνιστικό κομμάτι.

«Η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της στα έξι προηγούμενα παιχνίδια και το ρόστερ που έχει. Σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε αναλωθεί στα προβλήματα που έχει αυτή η ομάδα και έχουμε αφήσει το αγωνιστικό κομμάτι έξω. Κοιτάζουμε πλέον μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Ευελπιστούμε και έχουμε όλη την υπομονή για να λυθούν από την διοίκηση τα προβλήματα. Κάποια μικρά βήματα έχουν γίνει και πιστεύουμε πως θα γίνουν και άλλα.

Θέλω σαν ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας να πω ότι αυτή όλη η αρνητική δημοσιότητα πρέπει να σταματήσει. Διαβάζουμε συνέχεια για το ότι ο Θρασύβουλος δεν θα συνεχίσει, δεν μπορούν οι ποδοσφαιριστές του, έχουν προβλήματα. Οσα βγαίνουν προς τα έξω, να μιλάμε για συσσίτια, για κουλούρια και ό,τι άλλο. Με όλα αυτά αδικούμε τους εαυτούς μας και ό,τι θέλει να πετύχει ο καθένας».

«Εχουμε φτάσει σε σημείο να τα έχουμε σιχαθεί και εμείς οι ίδιοι. Δεν μπορούμε να τα ανακυκλώνουμε συνέχεια και να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Κάθε ποδοσφαιριστής που έχει έρθει στον Θρασύβουλο έχει κάποιους στόχους».

Τα προβλήματα, όμως, υπάρχουν;

«Αυτά τα προβλήματα τα βγάζουμε και οι ίδιοι στην δημοσιότητα. Υπάρχουν και τα ζούμε από την αρχή αυτής της χρονιάς. Απλά, έχουμε φτάσει σε σημείο να τα έχουμε σιχαθεί και εμείς οι ίδιοι. Δεν μπορούμε να τα ανακυκλώνουμε συνέχεια και να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Κάθε ποδοσφαιριστής που έχει έρθει στον Θρασύβουλο έχει κάποιους στόχους. Είτε έχει μια μεγάλη καριέρα πίσω του, είτε είναι στα πρώτα βήματα. Εχουμε αποφασίσει από αυτή την εβδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές να αφήσουμε απ'έξω και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ο καθένας τον ατομικό του στόχο και φυσικά τον ομαδικό. Κάποιοι θέλουν να χτίσουν μια καριέρα, ο καθένας ό,τι έχει αποφασίσει για τον εαυτό του».

Last modified onΔευτέρα, 11 Μάρτιος 2013 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep