Διλμπέρης: «Στο ίδιο έργο θεατές»

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης σημείωσε ότι για μία ακόμα φορά αντίπαλος σκοράρει με μία ευκαιρία.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) από τον Φωκικό ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών ανέφερε: «Έγινε ένα παιχνίδι σε ένα παρα πολύ δύσκολο έως κακό αγωνιστικό χώρο, όπου νομίζω και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν. Αυτό, συν τον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε ένα παιχνίδι το οποίο προσέχαμε και οι δύο τις άμυνές μας και προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποια πράγματα μπροστά. Οι ποδοσφαιριστές μου, προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιους από τους αυτοματισμούς τους οποίους έχουμε, και έχω την εντύπωση ότι μέχρι ένα σημείο στεκόμασταν καλύτερα στο γήπεδο.

Δυστυχώς για μία κόμη φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Μία κλασική ευκαιρία η αντίπαλη ομάδα, ένα γκολ. Αυτό ζούμε τους τελευταίους δυόμισι μήνες. Απο κει και μετά κάναμε διάφορες αλλαγές, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα, να εκμεταλλευτούμε τα τυχόν προβλήματα του Φωκικού, με την έξοδο του Λίτσου. Φτιάξαμε ευκαιρίες. Δεν ξέρω αν άλλες ομάδες εδώ μέσα έκαναν τόσες ευκαιρίες να έρθουν «φάτσα» με τον τερματοφύλακα…

Τα παιδιά υποστηρίζουν ότι η περίπτωση του Γαιδαρτζή είναι πέναλτι, εγώ δεν έχω αποψη. Συνεχίζουμε το ίδιο με επιμονή και υπομονή. Να ευχηθώ στον κόουτς και στην ομάδα του Φωκικού, επίτευξη των στόχων και ό,τι καλύτερο».

Ο Χρήστος Κουκόλης: «Σήμερα πιστεύω ότι η ομάδα μου έπαιξε καλύτερα από τον Φωκικό. Τους τελευταίους δύο μήνες έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και γίνεται αυτό που γίνεται κάθε φορά: Χάνουμε ευκαιρίες εμείς και με μία ευκαιρία η αντίπαλη ομάδα καταφέρνει να σκοράρει και να πάρει και το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και αρχίζοντας από το παιχνίδι με τη Λάρισα, να ορθοποδήσουμε».

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep