Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Και λίγα φάγαμε...»

Ο Σάββας Κωφίδης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Πανσερραϊκού. Τι είπαν Σπαθάρας, Καραογλανίδης.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Σάββας Κωφίδης, είπε: «Χάσαμε ένα ματς απόλυτα δικαιολογημένα. Παίξαμε χωρίς πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση και ήμασταν νευρικοί. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά όχι το σκορ γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κι άλλα γκολ, αλλά και σε κάποιες φάσεις να είχαμε ισοφαρίσει. Δεν είχαμε αμυντικούς και επιθετικούς προσανατολισμούς. Όσο για την κατάσταση του προέδρου έχω να πω πως είναι δύσκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και εύχομαι να φύγει από αυτήν την περιπέτεια και να επιστρέψει ξανά στην ομάδα».

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Δημήτρης Σπαθάρας, είπε: «Υπάρχουν ελαφρυντικά για την ομάδα μου αλλά δεν θα σταθώ εκεί. Πρέπει στην συνέχεια να είμαστε πιο σταθεροί και πιο καλοί. Στο α’ μέρος δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο και δεχθήκαμε δύο υπέροχα γκολ. Θεωρώ δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Μια που έχω καταγωγή από Σέρρες θέλω να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό να πετύχει τον στόχο του και να επιστρέψει στην Α’ Εθνική και σε εμάς μια γρήγορη παραμονή στην κατηγορία».

Ο γεχνικός αρχηγός των Γιαννιτσών, Χρήστος Καραογλανίδης, δήλωσε τα εξής: «Εκ μέρους της διοίκησης της Αναγέννησης Γιαννιτσών εκφράζουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον Πέτρο Θεοδωρίδη ο οποίος είναι στενός φίλος με τον αδερφό μου που είναι πρόεδρος της Αναγέννησης. Επίσης καλή επιτυχία στον Πανσερραϊκό».

Πηγή: www.serressport.gr

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep