Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Βάζει «φωτιά» στην ουρά

Πάνοπλος ο Βύζας Μεγάρων, βλέπει μόνο το τρίποντο απέναντι στην Παναχαϊκή.

Το «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου τόνιωσε το ηθικό όλων στον Βύζαντα και αναπτέρωσε τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, για να έχει αξία το αποτέλεσμα αυτό οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (10/03) με την Παναχαϊκή.

Οι Μεγαρείς έχουν κάνει έκκληση στους οπαδούς να δώσουν δυναμικό «παρών», με τον μεγαλομέτοχο Κώστα Κοσσυβάκη να δηλώνει: «Αποδεικνύουμε ότι είμαστε κοντά στην ομάδα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Καλούμε τον κόσμο των Μεγάρων να δώσει το «παρών» και να στηρίξει τον Βύζαντα για τη δεύτερη διαδοχική νίκη».

Ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης για πρώτη φορά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Έτσι, επέλεξε 20άδα, η οποία κατέλυσε σε ξενοδοχείο και αποτελείται από τους: Πουρή, Δημαράκη, Αρναρέλη, Σπαγή, Γκεμίση, Λιόλιο, Μπιτσάκο, Γρομητσάρη, Νικολόπουλο, Μανδύλη, Π. Βλάχο, Θ. Βλάχο, Χαρτσιά, Κρολ, Σιώκο, Ταμπάκη, Κατράνα, Κοκόλη, Ζάρκο, Πούρνο.

Last modified onΤρίτη, 12 Μάρτιος 2013 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep