Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το μυαλό μόνο στον Εργοτέλη»

Οι Βαγγελόπουλος, Ντατίδης έστειλαν μήνυμα για νίκη του Ηρακλή ενόψει Εργοτέλη.

Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος και ο Γκέρμαν Ντατίδης βρέθηκαν το Σάββατο (09/03) στη μπουτίκ του Ηρακλή για να υπογράψουν αυτόγραφα στους φίλους των «κυανόλευκων» και στις δηλώσεις τους αναφέρθηκαν, τόσο στο προσεχές ματς με τον Εργοτέλη, όσο και στα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τα σενάρια αποχώρησης του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Ντατίδης δήλωσε: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, ούτως ώστε να παραμείνουμε κοντά στην πρώτη τριάδα, ίσως και δυάδα αν στραβοπατήσουν οι πρωτοπόροι. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και την Τετάρτη θα τα δώσουμε όλα για να βάλουμε στο σακούλι μας, ακόμη τρεις βαθμούς».

Για το θέμα του προπονητή ανέφερε: «Δεν έχουμε επηρεαστεί από αυτό το θέμα, γιατί δεν έγινε και κάτι. Εμείς δουλεύουμε αποκλειστικά και μόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος από την πλευρά του είπε: «ΈΧουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και μια πολύ καλή ομάδα. Μέσα από τις προπονήσεις δουλεύουμε σκληρά, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να ανέβουμε κι άλλο στην βαθμολογία. Εμείς δεν κοιτάμε τι κάνει ο Εργοτέλης, βλέπουμε μόνο τη δική μας δουλειά και το πώς θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Είναι γεγονός πως ό,τι συνέβη το τελευταίο διήμερο μας επηρέασε, αλλά δεν έγινε τίποτα. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και εμείς δουλεύουμε καθημερινά σκληρά στις προπονήσεις ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Last modified onΣάββατο, 09 Μάρτιος 2013 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep