Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Με νίκη… καθαρίζει

Ο Φωκικός ψάχνει απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου το πρώτο τρίποντο έπειτα από οκτώ αγωνιστικές.

Η ομάδα της Άμφισσας αγνοεί τη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια και πλέον έχει αρχίσει να νιώθει τη θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει. Εξάλλου, σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος την Κυριακή (10/03) απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου θα μπλέξει σε περιπέτειες, δεδομένης της πιθανότητας να πάρουν βαθμούς οι διεκδικητές της παραμονής. Ωστόσο, για μία ακόμα φορά τα προβλήματα είναι πολλά.

Ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κωστόπουλο, Γκόμεζ, τον στρατευμένο Θωμόπουλο και τους τραυματίες Ευσταθίου, Θέο, Μπουλούλη. Μοναδική επιστροφή, αυτή του Γιάννη Λουκίνα, ο οποίος αποθεραπεύτηκε. Όπως τόνισε ο ίδιος στους παίκτες του, χρειάζεται πάθος και καθαρό μυαλό για να έρθει το τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα, που θα προσπαθήσει να… ρεφάρει για την εντός έδρας ήττα από τον Βύζαντα την περασμένη Κυριακή.

Η αποστολή: Γεωργίου, Μανιάτης, Αργυρός, Παπαζούδης, Λουκίνας, Μαρτίνος, Σορώκος, Χαλούλος, Λίτσος, Νάστος, Αλμπέρτο, Εσόνο, Καραπέτσας, Ταμπάκης, Σουλελές, Σκαρίμπας, Γουόρντεν, Γεωργουσόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καμπούρης

Last modified onΣάββατο, 09 Μάρτιος 2013 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep