Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δυναμιτίζετε το κλίμα»

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή Ψαχνών απάντησαν στην ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σημείωσε αντέδρασε, γιατί ο Ηρακλής Ψαχνών αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια σε οργανωμένους φιλάθλους, αλλά η «πράσινη» ΠΑΕ δεν απάντησε. Το έκαναν, όμως οι οπαδοί της ομάδας της Εύβοιας και σε ανακοίνωσή τους σημείωσαν ότι ο Απόλλων δυναμιτίζει το κλίμα με τέτοιες ανακοινώσεις.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή Ψαχνών ανέφεραν:

«Σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου οι φίλαθλοι του Ηρακλή Ψαχνών διαβάσαμε την ανακοίνωση-ανταπάντηση της ομάδας του Απόλωνα Σμύρνης στην επιστολή της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" η οποία στόχο έχει να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα 2 ημέρες πριν την αναμέτρηση και να προκαλέσει κλίμα πολέμου μεταξύ άλλων θέτει τα εξής ερωτήματα:

1) Πώς είναι δυνατόν ένα γήπεδο να θεωρείται κατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων του πρωταθλήματος όταν αυτό θεωρείται ακατάλληλο να φιλοξενήσει φιλάθλους αντίπαλης ομάδας;

2) Γιατί υπάρχει ο φόβος δημιουργίας επεισοδίων από την παρουσία φιλάθλων του Απόλλωνα Σμύρνης, οι οποίοι ήταν παρόντες σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό;

3) Το γεγονός ότι με αυτό τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στερούνται την υποστήριξη των φιλάθλων σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε όλους τους αγώνες στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» για τις φιλοξενούμενες ομάδες, δεν σημαίνει τη μη διεξαγωγή επί ίσοις όροις του πρωταθλήματος;

4) Είναι ασφαλέστερη η μη οργανωμένη μετακίνηση οπαδών τους οποίους ουδείς μπορεί να ελέγξει από την οργανωμένη μετακίνηση με πούλμαν υπό τον έλεγχο της αστυνομίας με δεδομένο μάλιστα ότι περίπου 200 φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης έχουν εκφράσει την πρόθεση να ταξιδέψουν στα Ψαχνά;

Eπίσης αναφέρει τα εξής:

Επίσης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Α) Στον αγώνα του πρώτου γύρου, φιλοξενήσαμε περίπου 200 φίλους του Ηρακλή και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι καθύβριζαν την ομάδα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν συνέβη το παραμικρό.

Β) Η δικαιολογία της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών μόνο ως προσχηματική μπορεί να εκληφθεί καθώς αποβαίνει μόνο στο να δώσει συγκριτικό ψυχολογικό πλεονέκτημα στην ομάδα της Εύβοιας ενώ αντιβαίνει σε κάθε έννοια fair play.

Γ) Προφανώς και είναι υποχρέωση της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών να διαθέτει γήπεδο κατάλληλο και ασφαλές για να φιλοξενεί αγώνες της Football League.

Ανεξάρτητα από τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέσαμε θεωρούμε επιτακτική ανάγκη τη λήψη ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια όσο και στην εξέδρα όπου θα βρεθούν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και πιθανόν φίλοι της ομάδας μας».

Αγαπητοί εκπρόσωποι του Απόλων Σμύρνης.

Πουθενά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών δεν αναφέρεται ακατάληλλο γήπεδο να φιλοξενήσει φιλάθλους αντίπαλης ομάδας.

«Σας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διάθεσης εισιτηρίων σε οργανωμένους φιλάθλους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, λόγω μικρής χωρητικότητας του γηπέδου μας και μη έγκαιρης γνωστοποίησης ανάλογου αιτήματος σύμφωνα με το άρθρο 8 ανωτέρω σχετικού, όπως ενημερώσαμε και τηλεφωνικώς υπεύθυνο ασφαλείας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Η ΠΑΕ έχει μόνο τη δυνατότητα φιλοξενίας μεμονωμένων φιλάθλων στην ίδια κερκίδα και χωρίς διακριτικά, όπως έχει συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν σε προηγούμενους αγώνες».

Ο φόβος των επεισοδίων υπάρχει, διότι αν δεν θυμόσαστε οι οπαδοί σας όσες φορές έχουν φιλοξενηθεί στα Ψαχνά έχουν προκαλέσει αναταράξεις, την μία εκ των οποίων εκσφενδόνιζαν πέτρες στα αυτοκίνητα του πάρκινγκ.

Κανείς δεν στερεί την υποστήριξη των φιλάθλων της ομάδας σας, αλλά λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου δεν μπορεί να υπάρχει οργανωμένη μετακίνηση παρά μόνον μεμονωμένη.

Σας κάνουμε εδώ γνωστό πως και η δική μας οργανωμένη μετακίνηση σε πολλά γήπεδα της football league μας έχει απαγορευθεί.

Όσον αφορά τον αγώνα του πρώτου γύρου πολύ πιθανόν να βρισκόσασταν σε άλλο γήπεδο, αφού μας είχατε μαντρώσει στο κλουβί των φιλοξενούμενων περιστοιχισμένους με συρματομπλέγματα και με τη λήξη του αγώνα μας κρατήσατε περίπου μισή ώρα με συνοδεία αστυνομικής δύναμης μέχρι να αποχωρήσουν οι θερμόαιμοι οπαδοί σας, οι οποίοι δεν δίστασαν να μας περιμένουν και στο πάρκινγκ καθώς και έξω από το γήπεδο ώστε να μας στολίσουν με διάφορες βρισιές ακόμα και να μας απειλήσουν.

Επίσης αν δεν βρισκόσασταν σε άλλο γήπεδο την ημέρα εκείνη, θα είδατε τότε ότι αυτοί που καθύβριζαν ήταν οι οπαδοί σας εμάς και όχι εμείς αυτούς.

Τέλος εδώ σας κάνουμε γνωστό πως το Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για επεισόδια, κανένας φίλαθλος δεν έχει καταδικαστεί και συλληφθεί ποτε και είναι μία από τις πιο φιλόξενες και αξιόλογες έδρες της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να προσπαθείτε να χαλάσετε από τώρα το παιχνίδι και να δημιουργείτε πολεμικό κλίμα, είναι όμως και υποχρέωσή σας να γνωρίζετε ότι στο ποδόσφαιρο ο καλύτερος κερδίζει.

Ελάτε λοιπόν να πάρετε την νίκη όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε "επί ίσοις όροις". Μολών Λαβέ..

Σας περιμένουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Μάρτιος 2013 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep