Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Στεφανάκος: «Μόνιμα Super League»

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Μανώλης Στεφανάκος δήλωσε βέβαιος για την άνοδο στη Super League.

Ο 23χρονος γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣπορ FM 94,6 και σημείωσε ότι ο Παναιτωλικός ακόμα δεν έχει δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Σημείωσε ότι τα «καναρίνια» πρέπει να αγωνίζονται στη Super League για πολλά χρόνια και υποστήριξε ότι ακόμα και αν ηττηθούν από την ΑΕΛ δεν χάθηκε και ο κόσμος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στεφανάκου:

Για τις συνθήκες στον Παναιτωλικό:

«Στον Παναιτωλικό ο ποδοσφαιριστής έχει ό,τι ακριβώς θέλει. Εκπληκτικές εγκαταστάσεις, φοβερή διοίκηση και φοβερή ομάδα, ιδανική για τον καθένα. Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που δεν πρέπει να βρίσκεται στη Β' Εθνική, αλλά στη Super League για πολλά χρόνια. Όσοι έρχονται εδώ, ακόμα και οι αντίπαλοι παθαίνουν πλάκα με τις εγκαταστάσεις».

Για το άσχημο ξεκίνημα:

«Κάθε καινούρια ομάδα χρειάζεται χρόνο. Το καλοκαίρι έφυγαν πολλοί και ήρθαν πολλοί. Πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας, την ταυτότητά μας, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε και καλύτεροι. Το βλέπει αυτό ο κόσμος και έρχεται στο γήπεδο. Σαν ρόστερ, η προσωπική μου άποψη είναι ότι είμαστε το καλύτερο στην κατηγορία και μπορεί να συγκριθεί, σίγουρα, με κάποιο ομάδας Super League. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με τεράστια εμπειρία και ταλαντούχοι νεαροί. Απλά πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Ακόμα δεν έχουμε δείξει το καλό μας πρόσωπο. Έχουμε πολλά ακόμα να δείξουμε ως το τέλος της σεζόν».

Για τη συνεργασία του με τον Τακίδη:

«Μαθαίνω από τον Γιάννη. Έχει παίξει πολλά χρόνια στη Β' και τη Γ' Εθνική. Έτσι υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός και μία πολύ καλή συνεργασία».

Για το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης:

«Είχα την ατυχία να έχω μπροστά μου πολύ καλούς τερματοφύλακες, όπως οι Χακόμπο, Αναστασόπουλος, Ντεγκρά και έτσι δεν πήρα ευκαιρίες. Ωστόσο, ήταν μία καλή εμπειρία. Ο Αστέρας Τρίπολης μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι καλύτερες ομάδες της Super League.

Για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού:

«Έχει φοβερό και απαιτητικό κοινό. Αυτό είναι πολύ καλό. Σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος και να προσφέρεις θέαμα. Όχι μόνο να νικάς».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ που ακολουθεί:

«Στόχος είναι το τρίποντο. Με νίκη θα ανεβούμε στην πρώτη τριάδα. Βέβαια, δεν θα έρθει και η καταστροφή αν χάσουμε. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα. Ο Παναιτωλικός όπου παίζει πάει για τη νίκη και αυτό θα κάνει και την Κυριακή».

Για την αλλαγή προπονητή:

«Δεν ξέρω αν πήγε κάτι άσχημα με τον Καραγεωργίου. Ψαχνόμασταν ακόμα σαν ομάδα. Η αλλαγή προπονητή μας βοήθησε να αλλάξει η ψυχολογία μας και σε αυτό βοήθησε η προσωπικότητα του κυρίου Χάβου».

Για το επεισόδιο Καραγεωργίου - Μητρόπουλου:

«Ήμασταν και είμαστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια. Προφανώς ο Παύλος είχε πρόβλημα με συγκεκριμένη συμπεριφορά του κυρίου Καραγεωργίου».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Μάρτιος 2013 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep