Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Σα να παίζω με το σπίτι μου»

Ο Ηλίας Φυντάνης μίλησε για τον αγώνα του Βύζαντα με την Παναχαϊκή και το «διπλό» στις Σέρρες.

Ο τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη μετά το τρίποντο σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου και μίλησε για την πρώτη εκτός έδρας νίκη και την προσπάθεια της σωτηρίας. Μάλιστα, για τον αγώνα με την Παναχαϊκή υποστήριξε ότι είναι σα να παίζει με το… σπίτι του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Φυντάνης:

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου:

«Οι ήττες από τα Γιαννιτσά και τον Παναιτωλικό ήταν πλασματικές. Τα ματς χάθηκαν λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας του αντιπάλου. Θέλαμε βαθμό ή βαθμούς για να πλησιάσουμε τη γραμμή. Αν και είχαμε ελλείψεις, αυτός ήταν ο στόχος μας και στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου. Δεν πιστεύαμε ότι θα νικήσουμε, αλλά έχουμε νέα παιδιά με φιλοδοξίες. Ήρθαμε για την ισοπαλία. Διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν κενά στην κόντρα επίθεση πίσω από τους ακραίους αμυντικούς και σε μία αντεπίθεση σκοράραμε. Είχαμε κλείσει τους διαδρόμους και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να πατήσει περιοχή».

Για τον Εθνικό ανέφερε:

«Ήταν έκπληξη που το καλοκαίρι πήρε καλούς και έμπειρους παίκτες. Περίμενα ότι θα είχε καλή πορεία, όπως και την είχε. Ίσως τώρα υπάρχει μία αδράνεια, γιατί πολλοί νομίζουν ότι αν έχουν καλή ομάδα θα κερδίζουν εντός. Αν δεν παίξεις μπάλα δεν κερδίζεις κανέναν. Ίσως δεν έδωσε τόση βαρύτητα στη σημασία το ματς. Αυτό έγινε μπούμερανγκ και το εκμεταλλευτήκαμε. Θεωρώ ότι θα ανακάμψει γρήγορα. Από τη δική μας ομάδα μόνο δύο έχουν εμπειρία από το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής».

Για τα προβλήματα στον Βύζαντα:

«Ο πρόεδρος είναι μόνος του και δεν έχει τη βοήθεια που πρέπει από την πόλη. Επειδή γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το θέμα του προπονητή είναι να τους περάσει ότι πρέπει να παίξουν για τον εαυτό τους και το καλοκαίρι αν θέλουν να φύγουν. Το πιο εύκολο, όμως είναι να το περάσεις αυτό σε νεαρούς και φιλόδοξους. Εμείς έχουμε μέσο όρο 20,5 – 21 ετών».

Για τον Πανσερραϊκό και τον Πέτρο Θεοδωρίδη:

«Εύχομαι περαστικά στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, που είναι από τους καλύτερους και πιο έμπειρους ακόμα και από άλλους της Super League. Έχει το υλικό και γίνεται σωστή δουλειά από τον Μιχάλη Γρηγορίου. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο για τον Πανσερραϊκό να φτάσει τουλάχιστον στα μπαράζ και να ανέβει».

Για το ποιες ομάδες έχουν πλεονέκτημα για την άνοδο:

«Έως και τη 12η θέση θα παιχτεί επί ίσοις όροις ακόμα και η πρώτη θέση. Ακόμα και η Δόξα είναι κοντά στην ετπάδα. Όποιος αντέξει σε προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών και έχει υπομονή στα οικονομικά, τότε θα τερματίσει ψηλά. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ηρακλής και ο Παναιτωλικός θα είναι σίγουρα στην επτάδα. Ακόμα και ο Εργοτέλης ή ο Απόλλων δεν έχουν σίγουρη την πρώτη τριάδα. Σίγουρα, έκπληξη είναι ο Ηρακλής Ψαχνών».

Για το ματς με την Παναχαϊκή που ακολουθεί:

«Το όνομά μου έχει δεθεί με την Πάτρα σε μεγάλο βαθμό. Παρακολουθώ στενά τα προβλήματά της. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και έχει έναν οργανωτικό πρόεδρο, αλλά η αντιπαλότητα με το σύστημα έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτή την πορεία. Δεν περίμενα ότι θα βρισκόταν εκει. Έζησα πολλά με την Παναχαϊκή και γνωρίζω ότι η πόρτα της είναι ανοικτή από κάθε άποψη για εμένα. Από την άλλη πλευρά είμαι επαγγελματίας. Νιώθω ότι είναι σα να παίζω με το σπίτι μου, αλλά αν ο Βύζας δεν πάρει τη νίκη και ακολούθως να επικρατήσει του Θρασύβουλου, τότε θα μπλέξει σε περιπέτειες».

Last modified onΤετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 13:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep