Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία με Λιαπάκη, Ζεκίνια

Η ΑΕΛ αναδείχτηκε ισοπάλη 0-0 με τον Πυργετό, με βασικούς τους Λιαπάκη, Ζεκίνια.

Φιλικό παιχνίδι διάρκειας δύο 40λεπτων έδωσε την Τρίτη (05/03) στον Πυργετό απέναντι στην τοπική ομάδα η ΑΕΛ, με τον τεχνικό, Τίμο Καβακά να χρησιμοποιεί όσους έπαιξαν λίγο ή καθόλου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς επίσης και τέσσερις ποδοσφαιριστές από τη Νέων. Ο Μανώλης Λιαπάκης επέστρεψε για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στο δεξί του χέρι, ενώ βασικός έπαιξε και ο Ζεκίνια.

Η διοίκηση των γηπεδούχων τίμησε με ανθοδέσμες τον Μπλέντι Μούτσα (για την προσφορά του στην ομάδα του Πυργετού στην οποία αγωνίστηκε στη διετία 2006-08), όπως επίσης και τον προπονητή Τίμο Καβακά, ο οποίος – όπως έγραφε και το σχετικό μήνυμα στην κάρτα - προ τριετίας είχε φτάσει πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πυργετού.

Στις κορυφαίες στιγμές του αγώνα συγκαταλέγεται το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ζεκίνια στο 25’, αλλά απέκρουσε ο Μαγαζιώτης, όπως επίσης και δυο απευθείας φάουλ του Πορτογάλου (στο 34’ και το 75’) που πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Ο Τίμος Καβακάς χρησιμοποίησε την ακόλουθη σύνθεση: Φιρινίδης (41’ Μάλτζαρης), Σκούπρας (41’ Καρανίκας), Γιώτας, Γκαλίτσιος (60’ Κορομηλάς), Δημόπουλος, Πότσι (63’ Τσιλούλης), Λιαπάκης (70’ Παπαδόπουλος), Αλεξάντροβιτς (55’ Τσιρογιάννης), Μπλέντι (41’ Δεινόπαπας), Κρητικός Τ., Ζεκίνια.

Last modified onΤρίτη, 05 Μάρτιος 2013 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep