Κόλτσης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης, δήλωσε ότι η Καλλονή έπαιξε πειθαρχημένα απέναντι στον Θρασύβουλο. Τι είπε ο Σιδεράκης.

Ο Γιώργος Κόλτσης είπε μετά το 3-0 της Καλλονής επί του Θρασύβουλου: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα αρκετά εύκολα. Ήμασταν πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι. Πετύχαμε τρία όμορφα γκολ, αλλά χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Σημασία έχει ότι κρατήσαμε το μηδέν για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι».

Για τη συνέχεια και τα ντέρμπι με Νίκη Βόλου και Εργοτέλη: «Είναι δύσκολα, αλλά το τιμ δεν φοβάται την ομάδα. Και στο Βόλο κάναμε καλή εμφάνιση και μπορούμε να πάρουμε βαθμούς αν έχουμε αγωνιστική πειθαρχία. Αυτό που γίνεται φέτος στο πρωτάθλημα δεν έχει ξαναγίνει. Είναι ένας μαραθώνιος με πολλές καλές ομάδες και θα δοθεί μάχη μέχρι τέλους. Αυτός που έχει το μεγαλύτερο βάθος, θα είναι πιο συγκεντρωμένος και θα έχει τύχη, θα πετύχει. Εμείς θα εξαντλήσουμε τον στόχο για να επιτευχθεί ο στόχος».

Για το αν η ΑΕΛΚ θα μπορούσε να έχει περισσότερους πόντους: «Έτυχε να παίξουμε με κάποιες θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες, αλλά και στην Επανομή και στην Άμφισσα είχαμε αντίπαλο το γήπεδο και τις καιρικές συνθήκες. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, θα είχαμε πάρει βαθμούς».

Ο τερματοφύλακας Γιάννης Σιδεράκης ανέφερε: «Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τόσο εύκολα. Συγχατηρήρια σε όλους. Λειτουργήσαμε σαν ομάδα και τα παιδιά έτρεξαν πολύ. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία για τα επόμενα δύσκολα ματς που ακολουθούν. Έχουμε, όμως το ρόστερ και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα βγει κάτι καλό».

Για τα λόγια που άκουσε για την Καλλονή και την παρουσία του στο περσινό ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Μυτιλήνη: «Έμαθα ότι είναι πολύ καλά οργανωμένο σωματείο και βρίσκεται μέσα στον στόχο. Τώρα ανήκω σε αυτή και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει τον στόχο».

 

 

 

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep