Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Καλλιθέα είχε τις ευκαιρίες»

Ο Σάββας Κωφίδης τόνισε πως η ομάδα του δεν κατάφερε να κάνει τόσες ευκαιρίες όσες η Καλλιθέα, αλλά η απόδοση και των δύο ομάδων "άξιζε" την ισοπαλία. Ο Σάββας Κωφίδης τόνισε πως η ομάδα του δεν κατάφερε να κάνει τόσες ευκαιρίες όσες η Καλλιθέα, αλλά η απόδοση και των δύο ομάδων "άξιζε" την ισοπαλία.

Ο Σάββας Κωφίδης χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία, αλλά τόνισε πως αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει θα ήταν η Καλλιθέα.

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε η Καλλιθέα και ήταν σαφώς πιο κλασικές από αυτές της Αναγέννησης Γιαννιτσών στάθηκε ο προπονητής της ομάδας της Πέλλας. «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με πίεση στον αντίπαλο ψηλά, αλλά κάπου στο κέντρο δημιουργήθηκε πρόβλημα και χάναμε την μπάλα. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η Καλλιθέα είχε την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήταν η Καλλιθέα. Είχε δοκάρι και πιο κλασικές ευκαιρίες.

Η ομάδα μας είναι αρκετά νέα, με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν εμπειρίες από την κατηγορία και χρειάζεται χρόνο μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες να βελτιωθούν».

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep