Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λόπεθ: «Καλύτερα εκτός»

Ο αριστερός μπακ του Ηρακλή, Ντάνι Λόπεθ μίλησε για την ανάκαμψη του «Γηραιού» και το εμπόδιο του Πανθεσσαλικού.

Ο Ισπανός αμυντικός φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» και αναφέρθηκε στο σερί νικών των Θεσσαλονικέων, αλλά και στις αλλαγές που έγιναν με την έλευση του Γιάννη Χατζηνικολάου. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι «κυανόλευκοι» αποδίδουν καλύτερα μακριά από το Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λόπεθ:

Για το αν αλλάζουν προς το καλύτερο τα πράγματα στον Ηρακλή:

«Πράγματι, η ομάδα έχει κάνει τρεις σερί νίκες και αυτό έχει δώσει δύναμη στους παίκτες μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Είμαστε κοντά στους στόχους και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

Για αυτό που άλλαξε στην ομάδα:

«Όλες οι αλλαγές θέλουν χρόνο για να αποδώσουν. Ήρθαν καινούργιοι παίκτες, καινούργιος προπονητής, ο οποίος άλλαξε το σύστημα και άλλα πράγματα. Εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε σ' αυτά. Είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών και απ' ότι φαίνεται βγήκαν σε καλό αυτές οι αλλαγές».

Για τη συνέχεια είπε:

«Πρωτίστως η ομάδα θα πρέπει να μείνει σε αυτούς τους ρυθμούς, να είναι σε αυτό το επίπεδο και μην κατέβει».

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα:

«Απ' ότι έχω παρατηρήσει βλέπω μια ισότητα μεταξύ των ομάδων, είναι μικρές οι διαφορές στις ομάδες. Ο Ηρακλής πρέπει να πάρει βαθμούς, ώστε να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Ο Ηρακλής Ψαχνών και ο Εργοτέλης ξεχωρίζουν. Ο Ηρακλής πάντως θα πρέπει να παίρνει βαθμούς από κάθε παιχνίδι».

Για τον άσχημο αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου και αν τους επηρεάζει:

«Φυσικά και είναι πρόβλημα για εμάς. Δε μας βοηθάει καθόλου στο παιχνίδι που θέλουμε να κάνουμε και στο να έχουμε ρυθμό. Παίζουμε καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό οφείλεται στον κακό αγωνιστικό χώρο».

Για το πώς ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου:

«Η ομάδα προετοιμάζεται όπως πάντα. Μας έχει ανέβει το ηθικό μετά τα θετικά αποτελέσματα, έχουμε περισσότερη όρεξη στις προπονήσεις, περισσότερη θέληση και δουλεύουμε για να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Μάρτιος 2013 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep