Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή Καρτάλη στην ΑΕΛΚ

Ο Προκόπης Καρτάλης επέστρεψε στο πόστο του γενικού διευθυντή της ΑΕΛΚ έπειτα από περίπου ένα χρόνο.

Η ομάδα της Λέσβου πορευόταν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα χωρίς γενικό διευθυντή και έτσι η ΠΑΕ αποφάσισε να επαναπροσλάβει τον Καρτάλη, ο οποίος πέρυσι ήταν τεχνικός διευθυντής. Στο πόσο αυτό, βέβαια, παραμένει ο Λουκάς Καραδήμος. Η πρόσληψή του ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/02) στο περιθώριο της κοπής πίτας της ΑΕΛΚ. Ο Καρτάλης είχε διατελέσει και προπονητής στην Καλλονή σε εννέα παιχνίδια τη σεζόν 2010-11.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ήταν περίπου ένα χρόνο πριν όταν σε συνέντευξή του στο AelkMag, ο Προκόπης Καρτάλης, ερωτηθείς για το τι άνθρωπος είναι ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ μας, είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «απρόβλεπτος».

Ένα χρόνο μετά, στη χθεσινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΑΕΛΚ μας, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής, προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας έγινε ο ίδιος αποδέκτης αυτής της πλευράς του χαρακτήρα του Νίκου Μιχαλάκη.

Ο πρόεδρος μας, παίρνοντας το λόγο ανακοίνωσε πως ο Προκόπης Καρτάλης αναλαμβάνει χρέη Γενικού Διευθυντή κάτι το οποίο δεν είχε γνωστοποιήσει στον ίδιο!

«Τον Προκόπη Καρτάλη τον γνωρίζετε όλοι σας. Έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής και προπονητής σε αυτή την ομάδα ενώ πέρσι ήταν Τεχνικός Διευθυντής. Είναι ένα κομμάτι της ΑΕΛΚ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλάκης και συνέχισε «Θέλω να ανακοινώσω πως στο εξής θα είναι Γενικός Διευθυντής στην ΑΕΛΚ. Θα είναι στο πόδι μου. Αντί εμού».

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας!».

Την Παρασκευή (01/03) οι ποδοσφαιριστές Ανδρέας Ντάμπος, Αντώνης Γιόνδης με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Αγγελώνια επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Μόριας και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Διευθυντή, Παναγιώτη Πιττό, τους καθηγητές και τους 38 μαθητές. Οι Ντάμπος, Γιόνδης υπέγραψαν αυτόγραφα και μοίρασαν προσκλήσεις στα παιδιά ενόψει του κυριακάτικο (03/03) αγώνα με τον Θρασύβουλο.

 

 


Last modified onΠαρασκευή, 01 Μάρτιος 2013 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep