Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Όλα καλά με Ζεκίνια»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Μίμης Τσακμακίδης τοποθετήθηκε στο flnews.gr για το θέμα του Ζοζέ Ζεκίνια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/2) προέκυψε νέα ρήξη στις σχέσεις της ΑΕΛ και του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Ζοζέ Ζεκίνια. Ενώ ο ποδοσφαιριστής και η διοίκηση της ομάδας είχαν βρει κοινή γραμμή πλεύσης αναφορικά με τα νέα χρήματα που προσφέρθηκαν στον Ίβηρα, ο ίδιος ενημέρωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου την Πέμπτη (28/2) ότι ο ατζέντης του δεν δέχεται τα νέα δεδομένα.
Ο Μίμης Τσακμακίδης, γενικός αρχηγός της ΑΕΛ, μίλησε στο flnews.gr για το θέμα και ισχυρίστηκε τα εξής: «Επικοινωνήσαμε με τον εκπρόσωπο του Ζεκίνια και τα βρήκαμε. Είναι διαδικαστικό πια το θέμα και την Παρασκευή (1/3) θα έχει λυθεί το ζήτημα. Ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά. Και οι όποιες φορές έμεινε εκτός αποστολής στο παρελθόν δεν είχαν να κάνουν με τη διαφωνία στο νέο συμβόλαιο που του προτείναμε, αλλά για αγωνιστικούς λόγους. Ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται για την ΑΕΛ είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε στον προπονητή όσα περισσότερα 'όπλα' γίνεται, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
Ο Τσακμακίδης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί, με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ξέρουμε τις διαιτερότητες της αναμέτρησης. Αν η ΑΕΛ παίξει όπως ξέρει και μπορεί τότε δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δύσκολη ομάδα και η έδρα του εξίσου δύσκολη».

Last modified onΠέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2013 23:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep