«Παίξαμε ψυχωμένα»

Ο Γιάννης Συμεωνίδης στάθηκε στην ψυχή του Πιερικού, αλλά και στον παράγοντα τύχη.

Ο βοηθός του Γιώργου Φοιρού στον πάγκο της ομάδας της Κατερίνης είπε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στη Νίκη Βόλου: «Ήρθαμε να παίξουμε με μία από τις ποιοτικότερες ομάδες, που έχει και πολλές εναλλακτικές λύσεις. Είχαμε αρκετά προβλήματα όλη τη βδομάδα και σήμερα μας έλειπαν τέσσερις βασικοί. Όμως παίξαμε ψυχωμένα και πήραμε τον βαθμό. Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση και ήμασταν τυχεροί στο πρώτο μέρος μετά το δικό μας γκολ.

Η Νίκη ευτύχησε στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσει γρήγορα, αλλά τα παιδιά παίζοντας πάλι ψυχωμένα πήραν τον βαθμό. Να ευχηθώ στον δάσκαλο Γιώργο Χατζάρα να επιτύχει τους στόχους της ομάδας του. Ήταν αυτός που με ανέδειξε».

Ο Σωτήρης Καραγκούνης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Η Νίκη στο σημερινό παιχνίδι είχε όλη την κατοχή της μπάλας. Είχαμε την ευχέρεια να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και το κρατήσαμε μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης, αλλά αντέξαμε. Ευχαριστώ τον κ. Χατζάρα που με έκανε επαγγελματία».

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep