Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοίρασε χαρά η ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Οι Αντώνης Τσιάρας, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος επισκέφτηκαν το 2ο και 28ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας.

Το άνοιγμα της θεσσαλικής ομάδας στα μικρά παιδιά συνεχίζεται και την Παρασκευή (22/02) η «βυσσινί» αντιπροσωπεία βρέθηκε στο 2ο και 28ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας.

Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Οι επισκέψεις της ΑΕΛ στα σχολεία της περιοχής έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της επαφής της με τον κόσμο και ο ενθουσιασμός των μικρών μαθητών επιβεβαιώνει κάθε φορά και με πιο έντονο τρόπο αυτή την ξεχωριστή σχέση που συνδέει την ομάδα μας με την πόλη της Λάρισας. Οι μικροί φίλοι της ΑΕΛ είναι, πλέον, προετοιμασμένοι για την υποδοχή και σήμερα το σύνθημα "ΑΕΛάρα είσαι μοναδική" συνόδευσε την επίσκεψη της "βυσσινί" αντιπροσωπείας στο 2ο και 28ο σχολείο Λάρισας.

ael1

Αντώνης Τσιάρας και Αλέξανδρος Γκαλίτσιος – συνοδευόμενοι από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, κο Λουκά Σάββα και τους εκπροσώπους της συνεργάτιδας εταιρείας μάρκετινγκ “Spirito Group Marketing-Communication”, μοίρασαν αυτόγραφα και προσκλήσεις για τον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών κι έφυγαν παίρνοντας πολύ από τη θετική ενέργεια που απλόχερα μοίρασαν τα παιδικά χαμόγελα των μικρών μαθητών».

ael2

Last modified onΠαρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2013 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep