Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κρίμα για τον κόσμο…»

Τη συμπαράσταση των φιλάθλων κράτησαν στον Παναιτωλικό από το ματς με την Καβάλα. Χωρίς Σίσιτς, Δάρλα στα Μέγαρα.

Η ομάδα του Αγρινίου αναρριχήθηκε στη βαθμολογία χάρη στα τρία διαδοχικά τρίποντα απέναντι σε Απόλλωνα, Πιερικό και Ηρακλή, αλλά γκρέμισε ό,τι έχτισε στα ματς με την ΑΕΛΚ και την Καβάλα. Οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία είναι δεδομένες, αλλά οι «κυανοκίτρινοι» γνωρίζουν ότι αν μείνουν εκεί μόνο χαμένοι θα βγουν. Το μόνο που κράτησαν ήταν η συμπαράσταση των φιλάθλων στο ματς της Τετάρτης (20/02) παρά το εργάσιμο της ημέρας.

Για το ματς με τον Βύζαντα, οι «Warriors» προγραμματίζουν εκδρομή. Όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους: «Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου, Μπότσαρη 20, και ώρες 6 – 8 μ.μ. Αναχώρηση την Κυριακή, από το γήπεδο, στις 10:30 π.μ. Τιμή συμμετοχής με εισιτήριο αγώνα: 27 €. Νιώσε Παναιτωλικό…».

Ο Παναιτωλικός οφείλει τώρα να πάρει την Κυριακή (24/02) το τρίποντο σε βάρος του Βύζαντα Μεγάρων, αλλά ο τεχνικός, Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σίσιτς και τον τραυματία Δάρλα. Αντίθετα, ο Λούκας Φαβάλι εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ την Παρασκευή (22/02) θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσει ο Γιώργος Κούσας, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες. Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Καμαρά, αλλά η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν «καθαρή».

Το μεσημέρι (15:30) της Πέμπτης (21/02) οι Μπακάκης, Πασάς, Στεφανάκος, Τακίδης μαζί με τον γενικό αρχηγό, Μάκη Μπελεβώνη θα παραβρεθούν στην κηδεία του πατέρα του Γιάννη Ιωάννου στα Αντίκυρα Βοιωτίας.

Last modified onΠέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2013 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep