Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Αποδεκατισμένος ο Θρασύβουλος

Ο Θρασύβουλος επέστρεψε από την Κατερίνη με πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν.

Η ομάδα της Φυλής δεν κατάφερε να πάρει έστω τον πόντο στο εκτός έδρας ματς με τον Πιερικό, αλλά είναι αναγκασμένη να κοιτάξει μπροστά και να συγκεντρωθεί στην κυριακάτικη (24/02) αναμέτρηση με τον Ηρακλή στη Φυλή. Ωστόσο, τα προβλήματα που προέκυψαν για τον τεχνικό, Στάθη Σταθόπουλο είναι πολλά, ειδικά στην άμυνα.

Ο τερματοφύλακας, Νίκος Σταυριανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν αιμάτωμα και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Ηλίας Μαρούλης. Σε μαγνητική υποβλήθηκε και ο στόπερ, Γιώργος Σύρος και δύσκολα θα προλάβει, ενώ νοκ άουτ βρίσκεται ο Νίκος Βασιλείου λόγω τραυματισμού. Από την κατάσταση του Σύρου θα εξαρτηθεί πού θα εκτίσει την ποινή δύο αγωνιστικών ο Αρκουμάνης. Ερώτημα είναι και ο Αλέκος Κακλαμάνος, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή, όπως και ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος. Ο επιθετικός των «πράσινων» έχει επιστρέψει από τη Σουηδία και περιμένει ειδοποίηση θετική ή αρνητική από τη Σιριάνσκα, όπου δοκιμάστηκε.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα βρίσκονται οι Αγκόλι, Σερέπας που επιστρέφουν από τιμωρία.

Last modified onΠέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2013 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep