Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ντεμαράζ με... Κακλαμάνο!

Ο Θρασύβουλος απέκτησε τους Κακλαμάνο, Βλασόπουλο και Σούλφα!

Την ύστατη ώρα η ομάδα της Φυλής ενίσχυσε το έμψυχο δυναμικό της και πλέον ο τεχνικός, Στάθης Σταθόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε επιπλέον ποδοσφαιριστές, στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία του Θρασύβουλου. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Φυλής την τελευταία ημέρα των μεταγραφών απέκτησε τον 39χρονο (!) επιθετικό, Αλέκο Κακλαμάνο, τον 25χρονο μέσο, Νίκο Βλασόπουλο, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στην Παναχαϊκή και τον συνομήλικό του επιθετικό, Αλέξανδρο Σούφλα από τη Νίκη Βόλου!

Ο Κακλαμάνος είχε ανακοινωθεί από τον ΑΟ Χαλκίς την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ιάλυσο, Αθηναϊκό, Πανελευσινιακό, Σαρλερουά, Γάνδη, Σταντάρ Λιέγης, ΑΠΟΕΛ, Εργοτέλη, Κέρκυρα, Παραλίμνι, Ρόδο και Σεντ Ζιλ... Στην καριέρα του μετρά 428 παιχνίδια και 129 τέρματα, ενώ τελευταία έκανε προπονήσεις στον Κλεάνθη Παραδεισίου.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε μαζί και τους Μαρούλη, Δημητρίου, Καλογιάννη, των οποίων οι μεταγραφές ήταν γνωστές από τις προηγούμενες ημέρες. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής τελευταία ημέρα των μεταγραφών κινήθηκε δραστήρια και μετά από συντονισμές ενέργειες του προέδρου, Σωτήρη Μασούρη και των μετόχων και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή, Στάθη Σταθόπουλου, ανακοινώνει την απόκτηση των Κακλαμάνου Αλέκου, Σούφλα Αλέξανδρου, Δημητρίου Κλέαρχου, Μαρούλη Ηλία, Καλογιάννη Παναγιώτη και Βλασόπουλου Νικολάου».

Έξαλλος με Σταυροθανασόπουλο!

Για τη Σουηδία αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (11/02) ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος. Ο επιθετικός του Θρασύβουλου, όπως είναι γνωστό θα δοκιμαστεί στη Σιριάνσκα και θα επιστρέψει την προσεχή Δευτέρα (18/02). Ωστόσο, ο τεχνικός, Στάθης Σταθόπουλος ενημερώθηκε σχετικά το βράδυ της Κυριακής (10/02) και έγινε έξαλλος, γιατί δεν το γνώριζε...

Σημειώνεται ότι ο Σταυροθανασόπουλος έπαιξε κανονικά στο ματς της Κυριακής (10/02) με τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά ούτε ο ίδιος είπε κάτι στον προπονητή του.

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2013 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep