Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Το «χτύπημα» του Κάντζι

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της ΑΕΛΚ, Μακούμπα Κάντζι σκοράρει ή στις αρχές ή στο φινάλε των αγώνων.

Την πρώτη φορά που αγωνίστηκε βασικός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Την Κυριακή (10/02) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μακούμπα Κάντζι άρχισε την απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για να έρθει στην Καλλονή. «Συστημένη» σέντρα του Λεοζίνιο από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά από τον Σενεγαλέζο, που έχει συνηθίσει να «χτυπάει» στις αρχές ή στο φινάλε των αγώνων!

Το 2012 ο Κάντζι σημείωσε τέσσερα γκολ με τη φανέλα των Χιούστον Ντάιναμο και τα δύο εξ αυτών ήταν στα πρώτα λεπτά (στο 7’ απέναντι στη Μόντρεαλ και στο 5’ κόντρα στους Φιλαντέλφεια). Τα άλλα δύο τα πανηγύρισε στο φινάλε (στο 83’ απέναντι στο Βανκούβερ και στο 89’ σε βάρος της Μόντρεαλ). Το τέρμα αυτό, μάλιστα, θα τον βοηθήσει ενόψει της συνέχειας και, μάλιστα, απέναντι σε μία ομάδα που ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει, τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές έχει πλέον το βλέμμα του στραμμένο στο ματς της Κυριακής (17/02) με την ομάδα του Αγρινίου, εκεί όπου απαιτείται τρίποντο για να έχει αξία η ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό. Στη διάθεσή του θα βρίσκεται ο Ισπανός στόπερ, Νάτσο Νέιρα, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε, ενώ την Τρίτη (12/02) θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Μιχάλης Κριπιντίρης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στο όριο (6) βρίσκεται ο Λεοζίνιο.

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2013 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep