Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γκολ κόντρα στη ροή του ματς»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε πως στοίχησαν οι απουσίες στην ομάδα του, αλλά και το γκολ που ήρθε σε καθοριστικό σημείο. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε πως στοίχησαν οι απουσίες στην ομάδα του, αλλά και το γκολ που ήρθε σε καθοριστικό σημείο.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε πως ο Εθνικός Γαζώρου είχε τις ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ, αλλά το δέχθηκε τελικά και ήταν καθοριστικό.

Ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών υποστήριξε πως οι απουσίες από τιμωρίες ήταν καθοριστικές για να μην λειτουργήσουν κάποιοι αυτοματισμοί στην επίθεση, αλλά αυτό τον προβληματίζει και θα πρέπει να το λύσουν.

«Θέλαμε να συνεχίσουμε νικηφόρα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια μας υποχρέωσαν να δηλώσουμε κάποιους παίκτες ως τιμωρημένους. Αυτό μας δημιούργησε μια ασάφεια στο παιχνίδι. Δεν μας βγήκαν αρκετοί από τους επιθετικούς μας αυτοματισμούς. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο που το ματς ήταν μοιρασμένο, τις προϋποθέσεις για κάποιες ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Το γκολ που έβαλε ο Πιερικός κόντρα στη ροή του αγώνα και σε ένα σημαντικό χρονικό σημείο ήταν για εμάς καθοριστικό.

Στο δεύτερο μέρος θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί. Για αυτό αλλάξαμε τον σχηματισμό και πρόσωπα και έτσι δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και φάσεις, όχι βέβαια με ορθόδοξο τρόπο, αλλά από γεμίσματα και στημένες φάσεις, Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, δεν το κάναμε, αλλά έτσι είναι η Β’ εθνική. Ο Πιερικός ευτύχησε να σημειώσει ένα γκολ και πήρε τη νίκη. Σαφώς και η εμφάνιση θα πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε ροτέισον σε κάποιους παίκτες που είναι φορτωμένοι. Εμείς θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα προβλήματα που εντοπίσαμε και σιγά σιγά θα εμφανιστούμε καλύτεροι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep