Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο πλευρό του συλληφθέντα

Σύνδεσμοι, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Ηρακλής εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον συλληφθέντα οπαδό.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη προγραμματίσει μία σειρά κινήσεων, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να αφεθεί ελεύθερος ο οπαδός που συνελήφθη στα επεισόδια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το βράδυ της Παρασκευής (08/02) η αυτόνομη Θύρα 10 ανακοίνωσε τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη γενική συνέλευση των οπαδών.

Την Κυριακή (10/02, 15:30) θα γίνει φιλικό στο γήπεδο των Χορτατζήδων μεταξύ των βετεράνων του Ηρακλή και μικτή ομάδα του θεραπευτικού κέντρου «Αργώ», ενώ την ίδια ημέρα από τις 10.00 μέχρι τις 13.00 στην αθλητική συχνότητα του Libero 107,4 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη εκπομπή από τα μέλη του συνδέσμου. Για τη Δευτέρα (11/02) έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Κατσάνειο, όπου θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και παράλληλα όλοι θα συνδράμουν οικονομικά για την απελευθέρωση του συλληφθέντα. Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός που έχουν ανοίξει είναι ο εξής: ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK 0026 0243 7101 0114 4011.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 έχει ως εξής:

«ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΡΑΣΕΙΣ:

1) ΚΥΡΙΑΚΗ 10/2 ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ LIBERO 107,4. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ!!!

2) ΚΥΡΙΑΚΗ 10/2 ΣΤΙΣ 15:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΧΟΡΤΑΤΖΗΔΩΝ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΕΑ "ΑΡΓΩ". ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

3) ΔΕΥΤΕΡΑ 11/2 ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΗΔΗ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ... ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ!!!

ΥΓ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΗΘΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ)

ΥΓ2: ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ από την πλευράς της ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 εκφράζει την πρόθεση της να συμμετέχει και να συνδράμει στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις συμπαράστασης που θα πραγματοποιηθούν, ως ελάχιστη ένδειξη υποστήριξης για τον φίλαθλο μας που συνελήφθη την Τετάρτη 6/2.

Η συμπαράσταση και η στήριξη της ΠΑΕ είναι αυτονόητη γιατί για ακόμα μια φορά είδαμε τον υπέρμετρο ζήλο που έδειξαν οι Αστυνομικές αρχές, απέναντι στους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ και στη συνέχεια οι Δικαστικές αρχές, με τη σειρά τους, δίκασαν τον συλληφθέντα ως εγκληματία πολέμου».

Η ανακοίνωση του ΓΣ

Για τις κινήσεις συμπαράστασης ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε:

«Η οικογένεια του Ηρακλή για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο. Πλήττεται με αποφάσεις ακραίες και άδικες. Ο Ηρακλής είμαστε όλοι εμείς και ο καθένας μας ξεχωριστά. Ενιαίος και αδιαίρετος, σαν οικογένεια αντιδρούμε, συσπειρωνόμαστε και στηρίζουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση του οπαδού μας. Όλοι μαζί μπορούμε. Όλοι μαζί στον αγώνα.

Μετά τιμής

Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ».

Last modified onΣάββατο, 09 Φεβρουάριος 2013 13:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep