Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας έβαλε γκολ ο πιο κοντός»

Το εγκώμιο του Εργοτέλη, αλλά και του Ντιέγκο Ρομάνο, έπλεξε ο Στάθης Σταθόπουλος.

Ο προπονητής του Θρασύβουλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Ηρακλείου αναφέροντας αρχικά στον Athletic Radio: «Οι ομάδες που υποβιβάστηκαν πέρυσι από την Σούπερ Λιγκ πιστεύω ότι είναι και τα φαβορί για την επόμενη χρονιά. Αυτό εξαρτάται και από τις ίδιες τις ομάδες, πόσο δε μάλλον όταν ο αείμνηστος Απόστολος Παπουτσάκης είχε προετοιμάσει κατάλληλα τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Το πίστευα από την αρχή και συνεχίζω να το πιστεύω ότι ο Εργοτέλης θα πρωταγωνιστήσει».

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση: «Ο Εργοτέλης είναι μια νεανική ομάδα με παιδιά γαλουχημένα μέσα από τον Εργοτέλη και με την παρουσία κάποιων παικτών όπως ο Ρομάνο που δεν υπάρχει σε άλλες ομάδες. Αυτά τα στοιχεία βοηθούν ώστε ο Εργοτέλης να έχει την πρώτη θέση με σημαντική μάλιστα διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες».

Για την διαφορά που έχει χτίσει ο Εργοτέλης: «Η διαφορά των 9 βαθμών ισοδυναμεί με τρεις νίκες. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να μπορεί να κερδίζει άλλες που πρωταγωνιστούν. Η άνοδος θα κριθεί στους 67 με 70 βαθμούς, οπότε αν αναλογιστείτε ότι ο Εργοτέλης έχει κατακτήσει ήδη τους 40 τότε η άποψη μου είναι ότι η ομάδα μπορεί να πάρει την απευθείας άνοδο. Και ήδη ενισχύθηκε με παίκτες όπως ο Βερπακόφσκις. Ποια άλλη ομάδα διαθέτει τέτοιο παίκτη;».

Για τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα του Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι ίσως η πιο ψηλή ομάδα στην κατηγορία και μέσω αυτού του πλεονεκτήματος έχει πάρει τόσα παιχνίδια. Στο δικό μας παιχνίδι, ο Ρομάνο σκόραρε με κεφαλιά που ήταν ο πιο κοντός παίκτης. Την δική του ποιότητα δεν διαθέτουν άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτήν την κατηγορία. Δίνει ρυθμό στην ομάδα, παίζει σαν δεύτερος επιθετικός και παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν ούτε στην Σούπερ Λιγκ».

Για το γκρουπ των ομάδων που θα πάρουν την άνοδο: «Υπάρχουν περισσότερες από 10 ομάδες που θα διεκδικήσουν την απευθείας άνοδο. Ο Πανσερραϊκός, η Καλλονή και η Καλλιθέα. Μετά τα μέσα του δευτέρου γύρου θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Για τον ΟΦΗ: «Για τον ΟΦΗ όπως όλοι, λέγαμε, ότι θα πάλευε για την παραμονή. Απέδειξε όμως ότι μπορεί και 10 αγωνιστικές πριν το τέλος πως με δύο – τρεις ακόμα επιτυχίες θα εξασφαλίσει την παραμονή του. Είναι κάτι που θα τον βοηθήσει αρκετά για την επόμενη χρονιά και θα κάνει ακόμα πιο δυνατό».

Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μπακάλης, Προβατίδης και ο τραυματίας Τζιωρτζιόπουλος. Επιστρέφει από τιμωρία ο Καλαμιώτης, ενώ στην αποστολή θα συμπεριληφθούν οι νεοαποκτηθέντες Μαρούλης, Καλογιάννης.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2013 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep