Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γουόρντεν: «Δεν είμαι εγωιστής»

Ο Γκανέζος επιθετικός του Φωκικού μίλησε για το ντεμπούτο του στη Football League.

Ένας από τους παίκτες του Φωκικού που ξεχώρισε στο ματς με την Καλλιθέα ήταν ο Έρικ Γουόρντεν. Ο Αφρικανός έδωσε πολλές μάχες και βοήθησε πολύ την ομάδα του. Μιλώντας στη σελίδα του Φωκικού είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά μου άρεσε σήμερα η ομάδα και όλοι οι συμπαίχτες μου πάλεψαν από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε την ατυχία να μην σκοράρουμε αλλά όλοι έκαναν ό,τι μπορούσαν».

Για τη συνεργασία του με τον Γκόμες ανέφερε: «Μένω μαζί με τον Γκόμες στην Άμφισσα και έχουμε έρθει πολύ κοντά, μιλάμε συνέχεια για το ποδόσφαιρο και νομίζω ότι και αγωνιστικά αυτό φαίνεται. Είμαι επιθετικός αλλά μπορώ να παίξω και περιφερειακός. Με τον Γκόμες μας αρέσει να αλλάζουμε θέσεις και πιστεύω μας κάνει και καλό αυτό».

Κατέληξε με τα εξής: «Δεν είμαι εγωιστής μέσα στην ομάδα, σκέφτομαι πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό μου. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει την δύναμη να σκοράρω, είμαι striker και αυτή είναι η δουλειά μου, να βάζω τη μπάλα στα δίχτυα. Σήμερα ήταν ένας σκληρός αγώνας και δεν είχα την αρκετές ευκαιρίες αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατό την Κυριακή. Ακόμα όμως και αν δεν σκοράρω θα βοηθήσω την ομάδα να το κάνει, η νίκη του Φωκικού είναι πιο σημαντική για μένα από μια προσωπική νίκη».

Last modified onΠέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2013 13:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep