Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να κρατήσουμε την αγωνιστικότητά μας»

Ο Στάθης Σταθόπουλος κράτησε την απόδοση του Θρασύβουλου στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ο προπονητής των «πράσινων» είπε μετά την ήττα (1-0) από τους Κρητικούς: «Είχαμε ένα άσχημο ξεκίνημα στον αγώνα καθώς δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και άλλο με τις ευκαιρίες του Εργοτέλη. Αυτές ήταν όμως όλες οι τελικές προσπάθειες του αντιπάλου μας.

Ήταν ένα ματς με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, χωρίς ρυθμό από τις δύο ομάδες. Οι παίκτες μου έκαναν καλή προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου πιέζαμε σε όλη τη διάρκειά του και είχαμε κλείσει τον Εργοτέλη. Κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε. Πρέπει παρά τα προβλήματά μας να κρατήσουμε την αγωνιστικότητά μας για τη συνέχεια. Τώρα έχουμε άλλα δυο δύσκολα ματς τώρα με Ηρακλή Ψαχνών και Απόλλωνα και πρέπει να προσπαθήσουμε για ότι το καλύτερο στα ματς αυτά».

Για τη μη χρησιμοποίηση των νεοαποκτηθέντων δήλωσε: «Τα δελτία βγήκαν λίγο πριν το ματς, όταν είχα ανακοινώσει ήδη την αποστολή».

Ο Άγγελος Γεωργιάδης ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδ. Δεχτήκαμε γρήγορα γκολ και δεν μπορέσαμε αντιδράσουμε. Στο δεύτερο όμως πιέσαμε τον αντίπαλό μας, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε όμως άλλο σε αυτό τον αγώνα και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας».

Last modified onΠέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2013 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep