Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη; Από τη Δράμα!

Στη Δράμα κόντρα στη Δόξα, στις 4 Νοεμβρίου 2012, ήταν η τελευταία φορά που κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας η Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Πάνε δηλαδή τρεις μήνες από τότε που η ομάδα της Πέλλας έφυγε νικήτρια από εκτός έδρας αναμέτρηση. Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αναγέννησης ο Σάββας Κωφίδης, θα επιδιώξει να σπάσει το αρνητικό σερί και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Μυτιλήνη, αν και οι δυσκολίες της αποστολής είναι γνωστές. 

Ο νέος τεχνικός των Γιαννιτσών δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σερέτη, τους τραυματίες Χατζόγλου και Καραογλανίδη, αλλά και τον Σαπανίδη που είναι στρατευμένος. Τα δελτία των Κέρι, Αντρεΐνι και Άρτσε δεν έχουν εκδοθεί, ενώ δύσκολα θα παίξει ο Σπαθάρας που ακόμα δεν είναι έτοιμος. Ντεμπούτο θα κάνουν οι Γκαρακλίδης, Ζαγοριανός και Καμπάνης. Η αποστολή: Λαμπάκης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Γκαρακλίδης, Σαμαρόπουλος, Καρπαθάκης, Γιόγιος, Σιδηρόπουλος, Καπνίδης, Σκαθαρούδης, Χαρμάνας, Ζαχαριάδης, Καρακάσογλου, Ζαγοριανός, Σπαθάρας, Βλαχόπουλος, Καμπάνης, Τσίλογλου.

Last modified onΤρίτη, 05 Φεβρουάριος 2013 16:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep