Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έκοψε την πίτα του ο Γάζωρος (photos)

Ο Εθνικός Γαζώρου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτσας. Τυχεροί Κουκόλης, Λαπατώνης, Ερασιτέχνης.

Η διοίκηση της ομάδας των Σερρών ανέφερε στο σχετικό δελτίο Τύπου:

«Μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ποδοσφαιρικών τμημάτων του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ, στο οικογενειακό κέντρο ΕΥ ΖΗΝ. Ευχή όλων το 2013 να φέρει στην ομάδα αντίστοιχες επιτυχίες με αυτές των προηγούμενων ετών.

gaz1

Στην εκδήλωση βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, η Διοίκηση του Ερασιτέχνη, το προπονητικό team και οι παίκτες της ομάδας, όπως επίσης και το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές της Κ20.

gaz22

Πριν την κοπή της βασιλόπιτας τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Καλαποτλής, όσο και ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές μια καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

gaz33

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας από τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Μέγκλας, ο οποίος θεωρείται γουρλής, καθώς την είχε κόψει και πέρυσι. Το φλουρί έπεσε στον Ερασιτέχνη ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ, εκ μέρους του οποίου το παρέλαβε ο Στάθης Τζαμπάζης.

gaz44

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια. Ο τυχερός της χρονιάς από την μεγάλη ομάδα ήταν ο Χρήστος Κουκόλης και την Κ20 ο Θανάσης Λαπατώνης. 

gaz55

Η διοίκηση του Εθνικού Γαζώρου θέλει να ευχαριστήσει την διεύθυνση του καταστήματος ΕΥ ΖΗΝ και ιδιαιτέρως τους κυρίους Παύλο Τσαταλπασίδη και Λευτέρη Τσαταλπασίδη, για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση».

gaz66gaz77


 

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2013 12:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep