Δημητρίου: «Λυπάμαι για τον κόσμο»

Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε, σύμφωνα με τον Πέτρο Δημητρίου, αφού όπως είπε έγινε μεγάλη προσπάθεια από τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά ο προπονητής του Φωκικού ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Δόξα Δράμας για τη νίκη της. Εμείς κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη, ένα παιχνίδι κέντρου. Όποιος έβαζε το γκολ, θα κέρδιζε. Λυπάμαι πολύ που στεναχώρησα τον κόσμο γιατί ερχόμασταν από καλό αποτέλεσμα και σίγουρα με τη νίκη αυτή θα βλέπαμε καλύτερα τη συνέχεια. Η δουλειά μας θα συνεχιστεί όπως θα συνεχιζόταν αν είχαμε πάρει το ματς. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε κάποια πράγματα και να παίρνουμε τα αποτελέσματα.
Μέχρι το 80-85 κυνηγήσαμε το παιχνίδι για να το κερδίσουμε, γιατί σε καμία περίπτωση δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Η μόνη άσχημη στιγμή ήταν όταν φάγαμε το γκολ. Εκεί πιστεύω αδρανήσαμε, αφήσαμε τον παίκτη να προσεγγίσει την περιοχή, να ζυγίσει την μπάλα και να κάνει το γκολ. Δεν νομίζω όμως ότι πρέπει να έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου και από την προσπάθεια που έγινε. Ο κόσμος το ήθελε πολύ αυτό το παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να του χαρίσουμε αυτή τη χαρά. Και πάλι συχαρητήρια στον Παναγιώτη και την ομάδα του, και εύχομαι να υλοποιήσουν τους στόχους τους».

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep