Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Τόνισε ο τεχνικός του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος.

 

 

 

Το πρόβλημα της άγνωστης ημερομηνίας έναρξης της Football League αφορά όλες τις ομάδες ανεξαιρέτως, επομένως ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν ψάχνει να βρει δικαιολογίες. Ο τεχνικός του Πιερικού το τόνισε αυτό μετά τη φιλική αναμέτρηση με τον Τύρναβο, η οποία τον βρήκε ευδιάθετο, καθώς η ομάδα του είχε αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.

 

«Το πρόβλημα σχετικά με την άγνωστη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος δεν είναι μόνο δικό μας αλλά και όλων των άλλων ομάδων γι' αυτό δε πρέπει να το προβάλουμε ως δικαιολογία. Το γνωρίζαμε από την αρχή της προετοιμασίας. Παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παρότι βρίσκεται μια κατηγορία κάτω από εμάς είναι ανταγωνιστική. Γνώριζα τις δυνατότητές της μιας και ξέρω και τον τρόπο δουλειάς του κ. Ζιώγα γι' αυτό και θέλαμε να παίξουμε».

 

Οσο για το φιλικό τόνισε τα εξής: «Στο α' μέρος είχε πάρα πολλή ζέστη και οι δυο ομάδες δε μπορούσαν να βρουν ρυθμό, ακόμη κι έτσι όμως ήμασταν αρκετά καλά στημένοι, δεν είχαμε προβλήματα στην περιοχή μας αλλά δεν κατορθώσαμε να βρούμε διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Στο β' μέρος το παιχνίδι άλλαξε, και σε αυτό συνέβαλε και η πτώση της θερμοκρασίας. Πέτυχαμε ένα γκολ και είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο. Όταν δημιουργείς πολλές ευκαιρίες σίγουρα είσαι ευχαριστημένος αλλά κάποια στιγμή μπορείς να το πληρώσεις, όπως έγινε σε προηγούμενο φιλικό με τη Βέροια που χάσαμε από μια ευκαιρία του αντιπάλου ενώ είχαμε δημιουργήσει 6-7 ευκαιρίες, και θα μπορούσε να γίνει και σήμερα αν δεχόμασταν γκολ στο τέλος. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, δε σταματάμε το ρυθμό μας, θα ξεκουραστούμε δυο μέρες (Κυριακή-Δευτέρα) και από την Τρίτη ξανά στη δουλειά»!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep