Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αλλαγές στο τιμ του Ηρακλή

Προσελήφθη στον Ηρακλή ο Σάκης Παντελίδης. Παρελθόν οι Θεοδοσιάδης, Αμπατζίδης.

Όπως αναμενόταν ο «Γηραιός» προχώρησε στην πρόσληψη του πρώην γυμναστή της ΑΕΛ Καλλονής, Σάκη Παντελίδη. Την ίδια στιγμή έλυσε τη συνεργασία του με τους Νίκο Θεοδοσιάδη, Ηλία Αμπατζίδη.

Ο Θεοδοσιάδης, μάλιστα, με επιστολή του ανέφερε:

«Με την παρούσα επιστολή θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Διοίκησης της ΠΑΕ και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα να είμαι μέλος της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ. Εύχομαι στον νέο προπονητή κ.Χατζηνικολάου και στους συνεργάτες του, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος πως στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς θα καταφέρουν το στόχο που έχουν θέσει, την επάνοδο του ΗΡΑΚΛΗ στη Super League».

Νωρίτερα η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τους κ.Θεοδοσιάδη Νίκο και τον κ.Αμπατζίδη ΗλίαΗ Διοίκηση τους ευχαριστεί για την συνεργασία και την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ.Παντελίδη Σάκη. Ο κ.Παντελίδης Σάκης αναλαμβάνει τη θέση του γυμναστή της ομάδας».

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2013 15:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep