Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μεγάλη ευθύνη ο Καραγεωργίου»

Ο Παύλος Μητρόπουλος υποστήριξε ότι ο Παναιτωλικός δεν προλαβαίνει να τερματίσει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός μέσος, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός από την ομάδα του Αγρινίου στην ΑΕΚ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» του ΟΤΕ ΤV και μεταξύ άλλων σημείωσε ότι τα «καναρίνια» δεν μπορούν πλέον να μαζέψουν τη διαφορά και να εξασφαλίσουν την απευθείας άνοδο.
Αναλυτικά ο Μητρόπουλος δήλωσε:\

«Ο Παναιτωλικός δεν μπορεί πια να προλάβει την τριάδα. Έχει μείνει πολύ πίσω και δεν νομίζω πως μαζεύεται. Είναι, πάντως, θλιβερό γεγονός για το ποδόσφαιρο μία ομάδα όπως ο Παναιτωλικός να μην είναι στην Α' Εθνική. Όμως τώρα είναι αργά, δυστυχώς, και δεν μπορεί, τουλάχιστον όχι απευθείας άνοδο. Θα παίξει, πιστεύω, όμως στα μπαράζ και έτσι θα έχει πιθανότητες τα καταφέρει, αλλά οι 10 είναι πολλοί.

Παίζει ρόλο η εικόνα του γηπέδου, δεν είναι έτσι όπως ήταν πέρΥσι που φόβιζε κάθε αντίπαλο. Εγώ έμεινα στην ομάδα, γιατί πίστεψα στον τεχνικό, όμως όταν έχεις τέτοιους παίκτες με τέτοιες εμπειρίες και δεν μπορείς να κάνεις ένα σύνολο κάτι δεν πάει καλά. Η διοίκηση έκανε τα πάντα για την ομάδα, όμως ο προπονητής έχει μεγάλη ευθύνη για την αποτυχία. Στην αρχή πιστεύαμε πως θα ήμαστε στην τριάδα και θέλαμε το πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια μας βγήκε αλλιώς.

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρα ο Απόλλων. Είναι νεοφώτιστοι και παρόλο που δεν είχαν στόχο την τους βγήκε στην πορεία. Μετά, ο Εργοτέλης και η Νίκη Βόλου είναι οι ομάδες που μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση με την απόδοσή τους. Και φυσικά τα Ψαχνά, που έλεγαν όλοι πόσο να αντέξει αλλά... Φαβορί για το πρωτάθλημα κατά την γνώμη μου είναι η Νίκη, μετά ο Απόλλων και αφήνω την τρίτη θέση για Εργοτέλη ή τον Ολυμπιακό Βόλου που περιμένω να ανέβει».

Last modified onΤρίτη, 22 Ιανουάριος 2013 10:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep