Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χαίρομαι που κερδίζει ο Εργοτέλης»

Ο Νίκος Καραγεωργίου έκανε λόγο για έλλειψη τύχης στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Αβέβαιο το μέλλον του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναιτωλικού, ο οποίος σύμφωνα με τις ενδείξεις θα αποτελέσει παρελθόν, είπε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ άσχετα αν έχω ηττηθεί. Όλα αυτά τα χρονια σε μια προσπάθεια που πότε μας έβγαζε χαρά και πότε στενοχώρια, όλα αυτά τα συναισθήματα είναι μέσα στο κεφάλι μου. Η συνεργασία μας ηταν άψογη και χαίρομαι γι αυτό».

Μίλησε στη συνέχεια για τον Ρομάνο, χωρίς να αναφέρει το όνομά του: «Ο Εργοτέλης είχε έναν γίγαντα κεφαλοσφαιριστή στην ομάδα και ο σύλλογος είναι τυχερός που αυτό το παιδί παίζει στην ομάδα. Θα το βρείτε εσείς το όνομά του! Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο το παιχνίδι σε σχέση με το δεύτερο. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Είδα αγωνιστικότητα και θέληση, αλλά έλλειπε η τύχη».

Για την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε στο Ηράκλειο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε όλος αυτός ο κόσμος. Αν εξαιρέσουμε πέντε μη φιλάθλους του Εργοτέλη, όλοι οι άλλοι ήρθαν να με δουν, να με χαιρετίσουν. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορεί να τα ξεχάσει κανείς. Έπαιξα ένα πολύ μικρό ρόλο στην ιστορία του Εργοτέλη».

Για το πρωτάθλημα: «Δεν πίστευα ότι τόσες πολλές ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο. Μπορεί να είναι και 12-13 ομαδες που διεκδικούν την άνοδο. Συναρπαστικό πρωτάθλημα που θα πάει ως την τελευταία αγωνιστική. Αυτές οι 7 ομάδες που θα μπουν στο play off, αλλά συνολικά 12 ομάδες, κάνουν ένα συνρπαστικό πρωτάθλημα, που όμως υστερεί στην τεχνική. Έγιναν λάθη αλλά είναι διαιτησίες που προσπαθούν να παίξουν τα παιχνίδια».

Για τον Εργοτέλη είπε: «Είναι πολύ δεμένοι οι παίκτες και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ισως δεν το περιμέναμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Αλλά με την προσπάθειά τους μας έδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί που είναι τώρα. Ολοι τους είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Εχουν φτιάξει πολύ καλό σύνολο. Δεν χαίρομαι σήμερα γιατί έχασα, αλλά χαίρομαι γιατί ο Εργοτέλης κερδίζει».

Last modified onΤρίτη, 22 Ιανουάριος 2013 00:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep