Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε βελτίωση και πειθαρχία»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης έκανε λόγο για αδικαιολόγητα λάθη των παικτών του Ηρακλή στην ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Γηραιού ανέφερε: «Σίγουρα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Tο πρώτο μέρος ξεκίνησε με δύο κλασσικές ευκαιρίες για εμάς. Κατά διαστήματα βγάλαμε στο γήπεδο τα στοιχεία που μας διακρίνουν όπως η τακτική και η καλή κυκλοφορία που έχουμε ως ομάδα. Με την αποβολή μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε την νίκη.

Ωστόσο τα αδικαιολόγητα λάθη στο κέντρο και οι πολλές λάθος πάσες στον αντίπαλο δεν μας το επέτρεψαν. Με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να δώσουμε νέα πνοή στην ομάδα μήπως και καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε βελτίωση και πειθαρχία. Όλη η εβδομάδα δεν ήταν ευκολη αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στηρίζει. Αυτό μας δίνει ώθηση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο κυνήγι της ανόδου. Ωστόσο για να το καταφέρουμε θέλει παραπάνω δουλειά.

 

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Σαββίδης είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μπράβο για την προσπάθεια και τον κόσμο που μας στηρίζει . Μία ομάδα όταν παίζει με 10 μπορεί να γίνει ακόμα πιο δύσκολη ή ακόμα πιο εύκολη. Ο Πανσερραικός έπαιξε πολύ καλά με αποτέλεσμα να μην πάρουμε την νίκη.Ωστόσο πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή και το 3-2 είχαμε τις ευκαιρίες».

 

 

Ο Χάρης Σαράφογλου, ο οποίος αγωνίστηκε ύστερα από περίπου δύο μήνες και ήταν αυτός που σημείωσε το τελικό 2-2 είπε: «Εννοείται πως θέλαμε κάτι παραπάνω. Δεν μας επηρέασαν όλα όσα έγιναν μεσοβδόμαδα και η διαιτησία ήταν ξεκάθαρα κατά μας. Υπήρχαν αρκετά λανθασμένες αποφάσεις εναντίον μας. Δεν τηρήθηκε το φερ πλέι στο πρώτο γκολ του Πανσερραϊκού, καθώς ο Στεφανίδης βρισκόταν στο έδαφος και οι αμυντικοί μας σταμάτησαν και οι γηπεδούχοι προτίμησαν να συνεχίσουν τη φάση. Μας έλειπαν αρκετοί βασικοί και θα ήμασταν καλύτεροι αν είχαμε κάποιους από αυτούς. Ο Ηρακλής θα ανέβει εύκολα».

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 23:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep