Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«ΑΕΛ βρέξει, χιονίσει» (photos)

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

H αντιπροσωπεία της ΑΕΛ γνώρισε την αποθέωση στα δημοτικά σχολεία που επισκέφτηκε την Παρασκευή (18/01).

Οι Νίκος Καρανίκας, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος και Στέργιος Δημόπουλος επισκέφτηκαν το 12ο και 23ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας και έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τα παιδιά. Όπως ανέφερε το δελτίο τύπου της ΑΕΛ:

Η πρώτη επίσκεψη της ΑΕΛ στα σχολεία της θεσσαλικής πόλης για το 2013 είχε τον ενθουσιασμό της νέας αρχής που προοιωνίζει η καινούρια χρονιά και τη θετική ενέργεια που μοίραζαν αφειδώς τα παιδικά χαμόγελα.

AEL1

Αρχή από το 12ο Δημοτικό όπου ο Νίκος Καρανίκας, ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος και ο Στέργιος Δημόπουλος (συνοδεία του Γενικού Διευθυντή κου Λουκά Σάββα και των εκπροσώπων της συνεργάτιδας εταιρείας μάρκετινγκ “Spirito Group Marketing-Communication”) μοίρασαν αυτόγραφα και προσκλήσεις για τον κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα.

AEL2

Συνέχεια στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας όπου η αντιπροσωπεία της ΑΕΛ συνάντησε θερμή υποδοχή με κασκόλ και συνθήματα που οι μικροί φίλοι της ομάδας είχαν γράψει σε αυτοσχέδια πλακάτ από χαρτόνια: «Βρέχει-χιονίζει η ΑΕΛ μας πάντα σκίζει!!!» Τι ωραιότερο σύνθημα για να κάνουμε αυτή την Κυριακή μια καινούρια αρχή;».

AEL3

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιανουάριος 2013 16:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep