Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χατζάρας... δύο ημερών!

Παγκόσμιο ρεκόρ συντομότερης παρουσίας σε πάγκο κατέρριψε ο Γιώργος Χατζάρας. Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Ηρακλή δύο ημέρες μετά την πρόσληψή του! Παγκόσμιο ρεκόρ συντομότερης παρουσίας σε πάγκο κατέρριψε ο Γιώργος Χατζάρας. Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Ηρακλή δύο ημέρες μετά την πρόσληψή του!

Ο Γιώργος Χατζάρας δύο ημέρες μετά την πρόσληψή του παραιτήθηκε από τον πάγκο του Ηρακλή!

Οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό του ήταν έντονες από πλευράς οργανωμένων οπαδών και αυτές οδήγησαν τον Μακεδόνα προπονητή στην παραίτηση με επιστολή του την Παρασκευή (18/01)!

Ο Χατζάρας διαπίστωσε ότι κάτω από αυτό το κλίμα δεν μπορούσε να εργαστεί και ανέφερε:

«Με βαθιά συναίσθηση της κρίσιμης καμπής στην οποία βρίσκεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ, δέχτηκα την πρόταση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η συνεργασία αυτή όμως διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε σοβαρότατη αναταραχή. Ακριβώς, επειδή σέβομαι την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ και κατανοώ απολύτως την αγωνία των φιλάθλων να διατηρηθεί κατά το δυνατόν η ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα και προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω η διχόνοια, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επανόδου της ιστορικής ομάδας στην Super League, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτηση μου και να διαβιβάσω τη βαθύτατη ικανοποίηση μου, για την εμπιστοσύνη ως Διοίκηση που μου δείξατε με την αρχική επιλογή σας, ιδιαίτερα δε στον Πρόεδρο κ.Παπαδόπουλο Θεόδωρο.

Εύχομαι ειλικρινά να πετύχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ τον στόχο του».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιανουάριος 2013 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep