Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σταθόπουλος: «Εγκλωβισμένοι...»

Ο τεχνικός του Θρασύβουλου τοποθετήθηκε για όσα βιώνει εκείνος και οι συμπαίκτες του στην ομάδα της Φυλής.

Ο Στάθης Σταθόπουλος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6...

Για το γεγονός πως οι παίκτες του Θρασύβουλου από σήμερα ξεκίνησαν απεργία διαρκείας:

«Εδώ και τέσσερις με πέντε μήνες έχουμε προβλήματα επιβίωσης και τα ίδια τα παιδιά αποφάσισαν να ξεκινήσουν απεργία διαρκείας. Είμαι δίπλα σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Κάθε εβδομάδα είμαστε στην αβεβαιότητα. Όλοι είμαστε εγκλωβισμένοι, κάτι που δεν τιμάει τον σύλλογο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Για τους στόχους που έχει για φέτος ο Θρασύβουλος:

«Η ομάδα άρχισε τελευταία από όλους προετοιμασία, αφού ξεκινήσαμε στις 31 Αυγούστου προετοιμασία και είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Έχουμε κάνει μια ικανοποιητική πορεία μέχρι στιγμής και όλα αυτά χάρη στα παιδία. Χωρίς την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών δε θα είχαν γίνει όλα αυτά».

Για τον Θανάση Ντίνα και την γνώμη που έχει για εκείνον:

«Δεν θα περίμενα από το μεταξύ μας παιχνίδι να τον δω για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Είναι από τους νέους ποδοσφαιριστές από τους οποίους αξίζει να παίξει στην Σουπερ Λίγκα. Ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Ντίνας».

Για το αν θα προλάβει ο Παναθηναϊκός να μπει στα πλέι οφ:

«Πιστεύω πως προλαβαίνει, καθώς η απόσταση που τον χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ μικρή. Επίσης, δεν ξέρουμε αν οι ομάδες που είναι από πάνω του θα καταφέρουν να συνεχίσουν την πορεία που έχουν κάνει μέχρι τώρα».

Για το αν πιστεύει πως η Κέρκυρα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν:

«Νομίζω είναι νωρίς ακόμη να πούμε για τη Κέρκυρα πως είναι ήδη υποβιβασμένη. Αυτά λέγαμε και για την ΑΕΚ, η οποία με έφερε μερικά καλά αποτελέσματα και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πιστεύω πως στη συνεχεία θα δούμε μια καλύτερη Κέρκυρα».

Last modified onΤρίτη, 15 Ιανουάριος 2013 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep